Nusret Gökçe’nin paylaştığı fotoğrafa tepki yağdı

SOSYAL AĞ hesabından yayınladığı et kesme videolarıyla bilinen ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Nusret Gökçe, sağılmak için getirilen mandaların içinde poz verdi.

Nusret Gökçe’nin paylaştığı fotoğrafa tepki yağdı

SOSYAL AĞ hesabından yayınladığı et kesme videolarıyla bilinen ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Nusret Gökçe, sağılmak için getirilen mandaların içinde poz verdi. Bu anları 28 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından "Fazla kayda değer toplantı" notuyla paylaşan Gökçe için Twitter'da tepki gösterilen paylaşımlar yapıldı.

Sosyetik kasap Nusret Gökçe’nin mandaların sağıldığı tesiste poz vermesi sosyal medyada gündem oldu. Çoğu sosyal medya kullanıcısı Nusret Gökçe’nin yaptığı bu paylaşımı eleştirdi.

“HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN AHLAKSIZ FOTOĞRAFLARDAN BİRİ”

Gazeteci Cem Seymen, Nusret’in mandaların içinde verdiği pozuna “Hayatımda gördüğüm en ahlaksız, en acımasız, en iğrenç fotoğraflardan biri. Endüstriyel üretimin köle yaptığı tüm canlıların efendisi olduğunu zanneden insanoğlunun kibirli ve bir pek onur kırıcı fotoğrafı. Yaşamı, tabiatı, yaradanı, her türlü değeri ayaklar altına alıyor” dedi.

Athena Gökhan da Nusret’e tepki belirten isimler arasındaydı. Gökhan Özoğuz, bu fotoğrafla ilgili aşağıdaki yorumu yaptı.

“TÜM HAYVANLAR EŞİTTİR”

Ressam oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ise Gökçe’nin fotoğrafına “George Orwell’ın “Tüm hayvanlar eşittir. Bazıları daha eşittir” sözüyle tepki gösterdi. Birçok sosyal ağ kullanıcısı da sosyetik kasabın pozunu eleştirdi.

İLGİLİ HABERNusret Gökçe ırkçılığa dikkat çekti, siyahımsı bir bebeğe süt içirdi
Son güncelleme: 14:27 - 08.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER