Dilara Gülatan'ın Yeni Açıklaması

Dilara Gülatan'ın son açıklamalarını keşfedin! Ünlü isim hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için tıklayın. Son güncellemeler ve detaylar burada!

Dilara Gülatan'ın Yeni Açıklaması

Uğur Dündar'a babalık davası açmasıyla gündeme gelen Dilara Gülatan, DNA raporuna itiraz edeceğini duyurdu. Gülatan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuyla ilgili son durumu aktardı.

İtiraz Süreci Başlıyor

Dilara Gülatan, Adli Tıp Kurumu'nun sonucuna itiraz ederek mücadelesine devam edeceğini ve babalık davasından vazgeçmeyeceğini belirtti. Gülatan, annesinden Uğur Dündar'ın kendisiyle ilgili bilgiler verdiğini ifade etti.

Adli Tıp Kurumu Sonucu

2 yıl önce açılan babalık davasında Adli Tıp Kurumu, Dilara Gülatan ile Uğur Dündar arasında genetik bir bağ bulunmadığını açıklamıştı. Bu sonuç üzerine Gülatan'ın kararlılığı arttı.

Uğur Dündar'ın Önceki Açıklamaları


Uğur Dündar'ın Önceki Açıklamaları

Uğur Dündar, gündeme gelen iddiaları yalanlayarak konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Gülatan'ın babalık iddialarına karşı çıkarak süreci yalanladı.

Annesinden Gelen İtiraflar

Dilara Gülatan, annesinin kendisine Uğur Dündar'ın babası olduğunu aktardığını ve Almanya'ya taşındığını belirtti. Gülatan, annesinin 40 yıldır süregelen bir mücadele içinde olduklarını dile getirdi.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER