İşte oyunda kazanmanın şifresi!

Oyun dünyasında kişisel deneyim dışarıda en önemli unsurlardan biri de rekabet üstünlüğü ve avantaj.

İşte oyunda kazanmanın şifresi!

Oyun dünyasında kişisel deneyim dışarıda en önemli unsurlardan biri de rekabet üstünlüğü ve avantaj. Bu unsurları sağlayabilmek için de teknolojik donanımlarının istenilen düzeyde ve performansta olması oyuncular için önemli. En iyi sonuçları elde etmek için GPU ve ekran kartları, işlemcileri, RAM'i, ekran yenilenme hızları, depolama, ses, soğutma sistemlerinin en yüksek performansta olması seçim edilir. Excalibur'un oyuncu bilgisayarlarında kullandığı donanım ve teknolojiler bu performansı ve rekabetçi oyun deneyimini oyun severlere sunmayı vadediyor.

Ekran kartları:

Oyuncu bilgisayarlarının en kayda değer donanımlarından biri ekran kartı teknolojileridir. Hem dizüstü hem de masaüstü modellerinde NVDIA'nın kuvvetli ekran kartlarını kullanan Excalibur, oyuncu performansına yerinde birbirinden öbür ekran kartı opsiyonları sunuyor. NVIDIA'nın Turing mimarisinden GTXve RTX ekran kartlarını seçebilir, 8GB'a dek gelişen harici ekran kartı belleği ile rekabet avantajı elde edilebilirsiniz.

Ekranların Hz ve reaksiyon süreleri:

1 saniyede ekranda gösterilen kare sayısını ifaden Hertz değeri, ne dek çok kare gösterilse, ekranın öyle hızlı olması anlamına gelir. Bu da rekabetçi oyunlarda manâlı bir sürat avantajı elde etmektir. Rakibin ekranı 60Hz, sizinki 144/240 Hz ise, siz daha "pozitif" görüntüyü 1 saniye içerisinde ekranda gördüğünüz için, saniye bazında avantaj elde eder ve karşınızdaki oyuncuya daha seri tepki vererek onu yenebilirsiniz. Excalibur masaüstü ve dizüstü modellerinde, gaming monitörlerinde yenilenen ekran özelliklerinden biri de 144/240 Hz ekranlara sahip olması.

Ekranların tepki süresi alınan manzara kalitesini de yelken direği olarak etkiler. Ekranınızdaki ms değeri düşük ise, oyun hızınıza yetişemeyen ekran, bulanık bir gösterme elde edecek ve ekranda oluşacak bu sorunlar nedeniyle de oyundaki başarınız etkilenecektir. Ms değeri yüksek bir ekran kullandığınızda ise piksellerin renk değişiklik süresi epeyce kısa olacağı için böyle bir sorunla karşılaşmazsınız. Excalibur ürünlerinin sahip olduğu yüksek ms reaksiyon süreleri ile oyunları daha çabuk oynayabilecek ve rakiplerinizden bir adım önde olacaksınız.

Oyun oynarken daha yüksek bir kare hızına sahip olmanın emin, ölçülebilir faydaları tartışılmazdır. 144 Hz ve 240 Hz ekranlarda yüksek hız gerektiren oyunlar test edildiğinde, daha akan canlandırma, daha eksik gölgeleme, daha az yırtılma ve az gecikme avantajları gözlemlendi.

İşlemci ve RAM:

Bilgisayarların işlemcilerinin ekran kartının gücüne düzenli olması, oyun performansı için önemlidir.  Kuvvetli ekran kartlarını destekleyecek işlemciler, oyun deneyiminizi arttırmanızı sağlar. Excalibur oyun bilgisayarlarının 10. Cins Intel işlemcileri ile oyun performansınızı en yukarıya taşımak olası. İşlemcinizi destekleyecek güçte bir RAM (Random Access Memory) ile oyun performansınızı güçlendirebilirsiniz. 

Soğutma sistemi ve depolama:

Rekabet oyunları oynarken işlemcinin, ekran kartının ve bütün sistemin serin kalması bilgisayarın performansı için önemlidir. Bilgisayarınızın etkili bir soğutma çözümü sistemi sunduğundan belirli olmalısınız. Hem masaüstü hem de diz üstü modellerinde, güçlü fan, zeki turbo soğutma sistemi, açık devre değişken soğutma sistemi gibi seçenekler sunan Excalibur ile oyun ve bilgisayar performansınızı yüksek seviyede tutabilirsiniz.

Çoğu seçeneğin arasından ihtiyacınız olan depolama opsiyonunu seçerek sahip olacağınız alanı ihtiyaçlarınıza kadar şekillendirebilirsiniz. Excalibur'un dinç SSD seçenekleri bilgisayarınızdan azami verim almanız için özel olarak tasarlandı.

Oyun performansının sınırlarını zorlayan Excalibur'un yeni dizüstü ve masaüstü modelleri ile tüm oyunlarda rekabet üstünlüğünü kolaylıkla elde edebilecek ve oyun dünyasında bir adım önde olacaksınız.  Excalibur'un bütün yeni oyuncu bilgisayar modellerine https://www.casper.com.tr/excalibur-oyun-bilgisayari adresinden ulaşabilir, dilediğiniz donanımları konfigüre edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER