Kaç bambaşka Galaxy Note 20 olacak?

Bu sene yalnızca iki Samsung Galaxy Note 20 telefonun piyasaya sürülmesini beklerken, ortaya meydana çıkan yeni belgeler hem Galaxy Note 20 Ultra modelinin olacağını gösteriyor. 2020'nin başlarında Samsung, Galaxy S20 serisini 3 model halinde tanıttı.

Kaç bambaşka Galaxy Note 20 olacak?

Bu sene yalnızca iki Samsung Galaxy Note 20 telefonun piyasaya sürülmesini beklerken, ortaya meydana çıkan yeni belgeler hem Galaxy Note 20 Ultra modelinin olacağını gösteriyor.

2020'nin başlarında Samsung, Galaxy S20 serisini 3 model halinde tanıttı. Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra biçiminde tanıtılan bu aile, Note 20 serisinde de Galaxy Note 20 Ultra'nın bulunacağına dair bir ipucu niteliğindeydi. Ama sonraları gelen sızıntılar, Note 20 serisinde 2 model beklememiz gerektiğini göstermişti. Bunlar da kuşkusuz Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Plus olacaktı.

Lakin yeni beliren bir bilgide, Galaxy Note 20 Ultra'dan bahseden yeni bir Bluetooth SIG sertifikasının yer alması, kafaları bir kez daha karıştırdı. Ortaya çıkan bu modelin, nisan ayındaki sızıntılarda da yer alan SM-N986U kod namına sahip olması, iddiaları güçlendiriyor. Buna göre Galaxy Note 20 ailesini, 3 Note modeliyle bekleyebiliriz.

Şüphesiz hemen şimdi bu konu netlik kazanmış yok ve elimizdekiler sızıntılardan öteye gidemiyor. Noktaları birleştirmemiz için biraz daha fazla kanıta ve elbette zamana gereklilik var.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER