Katlanan iPhone fazla uzakta değil

Samsung'un katlanabilen telefon macerası zorlu yollardan geçse de, işyeri üçüncü katlanan telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Katlanan iPhone fazla uzakta değil

Samsung'un katlanabilen telefon macerası zorlu yollardan geçse de, işyeri üçüncü katlanan telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu sırada Apple'ın ne yaptığını merak edenler için yeni bir sızıntı var.

İsabetli sızıntılarıyla bilinen Jon Prosser, Apple'ın katlanan bir iPhone üzerinde çalıştığını "dokundurma etti". Apple fiilen katlanan bir iPhone yapıyorsa "iki kez göz kırpması" istenen Prosser, bunu yaptı ve iki kere göz kırptı.

Blink twice if they're making one.

— Gregory McFadden (@GregoryMcFadden) June 13, 2020

Fakat Apple'ın böyle bir aygıt üzerinde çalışması şaşılacak değil. Katlanan iPhone dedikoduları uzun süredir var ve merak edilen bu cihazın gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğinden çok, ne süre geleceği. yine de önceki dedikodular, patentlere dayanıyordu ancak bu kere Prosser, Apple'ın aygıt üzerinde çalıştığını söylüyor.

Apple sahiden de katlanan iPhone üzerinde çalışıyorsa, cihaz çok geçmeden tanıtılabilir. Bu durumda mesela telefonun gelecek yıl tanıtılacak iPhone 13 ile birlikte gelmesi hayret verici olmayacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER