Koronavirüs Danışma Kanalı açıldı

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin yerli irtibat ve hayat platformu BiP'te, koronavirüsle mücadele zarfında yeni bir irtibat kanalı açtı.

Koronavirüs Danışma Kanalı açıldı

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin yerli irtibat ve hayat platformu BiP'te, koronavirüsle mücadele zarfında yeni bir irtibat kanalı açtı. Kullanıcılar, BiP Keşfet bölümünden Afiyet Bakanlığı Koronavirüs Bilgilendirme ve Danışma kanalına 7/24 bedava ulaşabiliyor. Kanalda, kullanıcılar şüphelenmeleri durumunda Online COVID – 19 testini cevaplayarak test sonucuna tarafından yönlendiriliyor ve risk görülmesi durumunda ALO 184 SABİM'e ulaşabiliyorlar.

BiP kullanıcıları Sağlık Durumu Bakanlığı Kanalı'ndan Türkiye ve dünyadaki son durumu gösteren COVID-19 Canlı Harita'yı hemen olan olarak takip edilebilirken, bakanlık bilgilendirmeleri, duyurular ve Sağlık Durumu Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın koronavirüsle uğraş konusuyla ilgili attığı tweet'leri, Twitter kullanıcısı olmasalar zeka BiP mesajı olarak alabiliyorlar. Bütün operatör kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan hizmete BiP uygulamasından indirip, Keşfet bölümünde yer alan Afiyet Bakanlığı kanalını peşine düşüp takip eden herkes yararlanabiliyor.

BiP uygulamasının AppStore ve GooglePlay üzerinden en güncel sürümünü yüklemek için tıklayın: https://bit.ly/BiPSaglikBakanligi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER