Netflix sinema açabilir!

Netflix sinema açabilir!

Netflix sinema açabilir!

Netflix zaten insanların filmler ve televizyon hakkındaki düşüncelerini, üyelerin istedikleri dizileri ve filmleri istedikleri zaman evlerinin rahatlığıyla izlemelerine imkan tanıyarak değiştirmiş durumda. Görünene göre firma şimdi de sinema deneyimini değiştirerek eski görkemli günlere geri döndürmeyi hedefliyor.

Los Angeles Times'ın haberine göre yayım devi kendi sinema zincirini başlatmayı ve film severleri Netflix Originals filmleri ile büyük ekranda buluşturmayı planlıyor.

Haberde belirtilene göre Netflix, LA merkezli Landmark Theatres zincirini satın almayı düşünmüştü ancak fiyatın çok yüksek olması sebebiyle bu fikirden vazgeçti.

Netflix'in sahibi olduğu sinemalar, yayım devini dünyanın en büyük medya firması olmaya bir adım daha yaklaştırmanın yanı sıra, filmlerini ödüller için geçerli kılmak adına mükemmel bir platform oluşturacaktır.

Netflix ve Cannes Film Festivali arasında kamuya oldukça açık bir şekilde gerçekleşen tartışmanın kısa bir süre önce sonuçlanmasının ardından, filmlerinin sinemalarda ve büyük ekranda yayımlanması, Netflix'in klasik film yapımcılarının ve potansiyel film yapımcılarının gözünde saygınlık kazanmasına imkan tanıyabilir.

Kesin olan bir şey ise, bu sinemaların içerik konusunda sıkıntı yaşamayacaklar. Netflix, 2018 yılında içerikler için 8 milyar dolar harcamayı planlıyor ve firma, sunduğu filmler ile Hollywood'u kendisine rakip almaktan çekinmediğini de açık bir şekilde gösteriyor...

Önceki HaberBirbirinden Güzel 37 Duvar Kağıdı!  
Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER