Samsung'dan el yıkama uygulaması

Dünya üzerinde böylece çok kişinin, Koronavirüs salgını ile birlikte, artık ellerini eskiye tarafından çok daha artı yıkadığı muhakkak.

Samsung'dan el yıkama uygulaması

Dünya üzerinde böylece çok kişinin, Koronavirüs salgını ile birlikte, artık ellerini eskiye tarafından çok daha artı yıkadığı muhakkak. Eğer ellerinizi doğru yıkadığınızı onaylamak için dahası teknolojinin onayını istiyorsanız, Samsung'un sizin için yeni bir uygulaması var. Samsung zeki saatler için (Gear S3, Gear Sports, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active and Galaxy Watch Active2) tasarlanan ve Galaxy Store üzerinden indirilebilen Hand Wash (El Yıkama) uygulaması, ellerini yıkamaları için kullanıcılara gün içerisinde hatırlatmalar yapıyor. Firma, 2020 yılında University College London tarafından yapılan ve günde altı ile on defa arasında (tuvalet sonrası ve yemek yemek öncesine ilave olarak) el yıkamanın ideal olduğunu bildiren bir araştırmayı referans alıyor.

Samsung Hand Wash ile İki Saatte Bir El Yıkama Uyarısı

Alarm hemen hemen her iki saatte bir çalıyor (isterseniz zamanlamayı yerinde bir şekilde değiştirebiliyorsunuz) ve lavaboya gittikten sonra cihazda bir kaydırma hareketi ile 25 saniyelik sayacı başlatabiliyorsunuz. Bu 25 saniye, beş saniye sabunu alma ve 20 saniye yıkama için planlanarak ayarlanmış durumda.

Bütün Galaxy Watch akıllı saatler su geçirmez olduğu için cihazı çıkartmanıza da lüzum değil. Ayrıca bir takım veri ve takip işlevleri ile beraber gelen dilekçe, jurnal el yıkama aktivitenizi ve haftalık ortalamanızı görmenize imkan tanıyor.

El yıkamak, temel bir günlük eylem olabilir ancak sağlığınız üzerinde önemli bir etkisi olabiliyor. Aynı bir şekilde Apple da bir başka kolay eylem olan ama yeniden bir böylece manâlı etkileri olan ayağa kalkmak için 2014 yılında bir hatırlatma işlevi geliştirmişti. Uyumlu bir şekilde ayağa kalkmak gibi el yıkayıp temizlemek da özellikle meşgul olduğunuz sırada kolaylıkla akıldan çıkabilen eylemler arasında yer alıyor.

Samsung'un uygulaması ilk bakışta çok basit gibi gözükse de, artı bir alışılmışlık edinilmesi için manâlı bir takviye olabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER