Ceyda Düvenci'den 27 yaşına mesaj!

Karantina günlerini belki de en verimli şekilde değerlendiren isimlerden olan Ceyda Düvenci, bu defa takipçilerini yıllar öncesine götürdü ve 27 yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafı üzerinden işaret satırlar paylaştı. 43 yaşındaki Düvenci, 16 sene önce çekilmiş fotoğrafın.

Ceyda Düvenci'den 27 yaşına mesaj!

Karantina günlerini belki de en verimli şekilde değerlendiren isimlerden olan Ceyda Düvenci, bu defa takipçilerini yıllar öncesine götürdü ve 27 yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafı üzerinden işaret satırlar paylaştı.

43 yaşındaki Düvenci, 16 sene önce çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaştı ve şunları yazdı:

'Yaş 27… Yani bütün 16 yıl önce… vakit kavramı görece elbet, dün gibi deeee bir ömür gibi de bakınca… Evet bakınca! Bakınca ilk aklıma gelen “iyi oysa!” bugüne değin olan her şeye şükür… beni bugüne getiren acı-tatlı her anıya şükür… gerçekliğimi bulmama muavin olan hayata, yaşama sebeplerimi (yuvamı) karşılayan her yıla şükür… güzellik görece, ben acilen değişen tüm fiziksel detayıma ve çizgilerime de hayranım örneğin… amaaa, gözlerimdeki boşluğa daldım bir vakit ve şimdiki doluluğuna da şükür ettim. Geleceğe bakıp “neler olacak acaba?” diyen 27 yaşımdaki kendime bugün 43 yaşımdan şunu bildirmek isterim fakat; “endişelenme, her şey olması gerektiği gibi? Sen kendini sev, fazla oku, kendine güven, cesur ol, inandıklarının peşinden git, kendini gör ve katiyen pişmanlık duyma…'

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER