Fatih Portakal’ın Firari Yapıya Rastlanmayan Arazisine, ‘Kiremit’ Cezası Verildi

FOX TV Asıl Haber Sunucusu Fatih Portakal, kaçak yapıya rastlanmayan çiftlik evine kiremit cezası verildiğini açıkladı.

Fatih Portakal’ın Firari Yapıya Rastlanmayan Arazisine, ‘Kiremit’ Cezası Verildi

FOX TV Asıl Haber Sunucusu Fatih Portakal, kaçak yapıya rastlanmayan çiftlik evine kiremit cezası verildiğini açıkladı. Portakal, ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde facia gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi'' dedi.

s-607892dab274d8fb547a451821c5f9e7ee5956
Gazeteci Fatih Portakal’ın İzmir Seferihisar’da 2015 yılında kurulan çiftliğinde, kaçak yapılaşmaya gidildiği şikayeti üstüne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri kadar tahlil üretilmiş ve firari yapıya rastlanmamıştı. Drone'la İzinsiz Görüntüleri Çekilmişti: Fatih Portakal'ın Çiftlik Evinde Firari Yapıya Rastlanmadı - Ama bir takım haber siteleri 8.3 dönümlük çiftliğin inceleme raporuna ulaşıldığını ve ağaç kolonlar üzerine dikilen, çatısı kiremitlerle kapatılan 40 metrekarelik kaçak sundurmanın yıkılacağını iddia etmişti.

Evinin üstünde drone uçurulup özel mülkünün dikizlenmesiyle ilgili şikayette bulunmuştu

s-534cdc5338b56948910264de0413f55dff792b
Talep ettiği halde kendisine verilmeyen çözümleme raporunun nasıl olup da yandaş medyaya sızdırıldığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soran Fatih Portakal, evinin üstünde drone uçurulup özel mülkünün dikizlenmesiyle ilgili de Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne ve Emniyet’e şikayette bulunduğunu duyurmuştu. Fatih Portakal'dan Sabah'ın 'Kaçak İnşaat' Haberine Tepki: 'Özel Mülkümü Yukarıdan Dikizliyorlar' -

"Gülünç fakat reel"

Fatih Portakal, bugün Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak, incelemenin yapıldığı çiftlikte buluna garajına ”kiremit cezası” verildiğini aktardı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER