Sony Xperia Xa2 Ultra'nın İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sony Xperia Xa2 Ultra'nın İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sony Xperia Xa2 Ultra'nın İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sony şirketinin en yeni telefonu olacak olan Sony Xperia XA2 Ultra akıllı telefonlarıyla ilgili olarak bugün bazı bilgi ve görüntüler ortaya çıktı.

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden birisi olan ve geniş kitlelere hitap eden Sony şirketinin yeni telefonu ile alakalı bugün bazı bilgiler ortaya çıktı. Sony şirketi tarafından yakın zamanda piyasaya çıkarılması beklenen Sony Xperia XA2 Ultra telefonlarının bazı görüntüleri ve özellikleri öğrenildi. Bugün çıkan bilgilere göre, Sony Xperia XA2 Ultra akıllı telefonlarında Android 8.0 Oreo işletim sistemi bulunacak, bunun dışında telefonun 6 inç boyutunda olması da bekleniyor.

Sony'nin en yeni telefonu Sony Xperia XA2 Ultra, 6 inçlik HD ekran, 4 GB RAM ve 64 GB'lık dahili belleğe sahip olacağı öğrenildi. Bunun dışında telefonun Snapdragon 630 tarafından çalıştırılacağı ve ön tarafında 21 MP birincil kameraya sahip olacağı iddia edildi. Ön tarafta iki kamera tercih eden Sony, arka kameranın altına da bir adet parmak izi okuyucusu yerleştirmiş.

Sony Xperia XA2 Ultra, 2018 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor. Sony, büyük ihtimalle bu yeni telefonunu 2018 CES (Consumers Electronics Show) veya 2018 MWC (Mobile World Congress) etkinliğinde piyasaya çıkaracak.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER