Şu Anda yazın, sonra gönderin

Twitter, web sitesinde tweet'leri zamanlama işlevini nihayet sunmaya başladı.

Şu Anda yazın, sonra gönderin

Twitter, web sitesinde tweet'leri zamanlama işlevini nihayet sunmaya başladı. en az birkaç yıldır istenen bu işlev, gece yarısı aklınıza gelen ilginç fikirleri gün doğarken otomatik olarak paylaşmanıza izin veriyor.

Yeni zamanlama işlevini göstermek epeyce kolay, fakat birincil bakışta gözünüze çarpmayabilir. İşte işlevi kullanmanın yolu.

Twitter'ı açın ve yeni bir tweet yazmaya başlayın. Tweet düzenleyicisinin altındaki takvim simgesine tıklayın. Açılır kutucukları kullanarak tweet'in yayınlanacağı tarihi, saati ve saat dilimini seçin, ardındaki tweet'inizi tamamlayın. Gönderiniz, belirlediğiniz saatte yayınlanacak. Tweet'i derhal paylaşmak veya zamanlamak istemezseniz, yazma kutucuğunu kapatın "Kroki olarak kaydet"i seçin. Bu tweet'i tamamlamak istediğinizde, tekrar yıllık simgesine tıklayın ve "Zamanlanmış tweet'ler" üstüne tıklayın, arkasından "Taslaklar" sekmesine tıklayın. Kaydettiğiniz taslakları ve zamanlanmış tweet'leri yönetmek için dilerseniz, yıllık menüsünden "Zamanlanmış" üstüne de tıklayabilirsiniz.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER