Tarkan'dan Yeni Video Klip: 'O Sevişmeler'

Tarkan'dan Yeni Video Klip: 'O Sevişmeler'

Tarkan'dan Yeni Video Klip: 'O Sevişmeler'

Megastar Tarkan, yeni video klibini YouTube üzerinden yayınladı. Tarkan'ın 2017 yılında DMC etiketiyle piyasaya sürdüğü '10' albümünün beşinci video klibi 'O Sevişmeler' şarkısına geldi.

Söz ve müziği Ümit Sayın’a, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu’na ait olan 'O Sevişmeler' şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstlendi.

s-36edc21c5db4cd08c3e1527bcf063cba898a67Görüntü yönetmenliğini ise Münür Gürsoy.

İşte o klip:

İşte o klip:İşte o klip: O Sevişmeler şarkı sözleri:Öperdim ellerindenSonra da gözlerindenYanaklarıundanEn çok da dudağındanAh! Nasıl da bilirdinŞu kalbimden geçeniSen içimde kaybolurkenBen sende bulurdum kendimiO sevişmeler, sevişmeler, sevişmelerBir aşk savaşında yenildiler, ezildiler Aşk kapısında gül kokusuna hasrettilerO sevişmeler, sevişmeler, sevişmelerBir aşk savaşında yenildiler, sefildiler Gece yarısında yalnızlığa esirdilerDüştü aşkin son kalesiO sevişmeler…İki beden yan yanaSanki kiş uykusundaIlık baharıSımsıcağı vardı oysaSabırsızca beklerdikGecenin doğmasınıKavuşunca birdenYıldız yıldız nasıl parlardıkSabahlara dekO sevişmeler, sevişmeler, sevişmelerBir aşk savaşında yenildiler, ezildiler Aşk kapısında gül kokusuna hasrettilerO sevişmeler, sevişmeler, sevişmelerBir aşk savaşında yenildiler, sefildiler Gece yarısında yalnızlığa esirdilerDüştü aşkın son kalesiO sevişmeler…Söz - Müzik: Ümit Sayın
Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER