Tesla iflas etti. Ama sonra...

Tesla iflas etti. Ama sonra...

Tesla iflas etti. Ama sonra...

1 Nisan tarihinde yayımlanan hemen her habere şüphe ile yaklaşmakta fayda var ve şakalarıyla ün kazanan Elon Musk söz konusu olduğunda bu durum daha da doğru oluyor.

Musk, 1 Nisan gününün erken saatlerinde gönderdiği gizemli bir tweet ("Önemli haberler birkaç saat içerisinde...") ile takipçilerini beklenti ile doldurmaya başladı. Daha sonra da gönderdiği seri tweetler ile elektrikli araba firması Tesla'nın "son dakikada toplu Paskalya Yumurtası satışı" çabalarına rağmen iflas ettiğini söyledi. Tahmin edebileceğiniz gibi Musk'ın bu seferki hedefi, son zamanlarda çıkan iflas söylentileriydi. Tabii ki Musk'ın bu haber için seçtiği tarih ve "Paskalya Yumurtası satışı" ile "Bölüm 14 buçuk" iflası duyurusu şaka alarmlarının çalması için yeterliydi.

Eğer şakanın gerçekliğinden halen emin değilseniz, Musk'ın gönderdiği son tweet'in bütün şüpheleri ortadan kaldırdığı rahatlıkla söylenebilir. Bu son tweet'te Musk, üstünde "Bankwupt!" (iflas eden kişi anlamına gelen "Bankrupt" kelimesinin daha "sevimli" bir şekli) yazan bir karton parçası ile bir Tesla Model 3'ün yanında sızmış olarak gözüküyordu.

Önceki HaberYeni Nesil Nvidia Kartlar GDDR 6 Kullanabilir! Sonraki HaberCloudflare'den 1.1.1.1 DNS Hizmeti!
Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER