Her kadının mutlaka uygulaması gereken can alıcı 8 güzellik sırrı

Her kadının mutlaka uygulaması gereken can alıcı 8 güzellik sırrı

Her kadının mutlaka uygulaması gereken can alıcı 8 güzellik sırrı

Yüzünüze her gün buz kalıplarıyla masaj yapın. Kan dolaşımınız artacak ve cildiniz pırıl pırıl ve canlı görünecektir. 


Sivilceleriniz varsa asla peeling yapmayın, cildiniz tahriş olup daha çok zarar görecektir. Uygun ürünlerle temizleyip sivilceli ciltlere uygun nemlendirici kullanmanız yeterli olacak. 


Boyun cilt bakımında en çok ihmal edilen bölgelerin başında gelir. Oysa boyundaki kırışıklar ve sarkmalar yaşımızı en çok ele veren görüntülerin başında geliyor. Yüzünüze nemlendirici sürerken boynunuzu da ihmal etmeyin. 


Yüz masajını ihmal etmeyin ve hayatınızın bir parçası haline getirmeye çalışın. Yüz masajı hem cildinizdeki sarkmalara hem de göz altı torbalarına iyileştirici etki yapar. 


Cildinizde kızarıklık, döküntü gibi durumlar varsa ıslatarak temizlemek yerine maske kullanmayı tercih edin. Zira bu durumda su cildinizde lekelenmeye sebep olabilir. 


Ellerimizi ve gün içinde sıkça dokunduğumuz eşyaları temiz tutmak şart. Özellikle yüzünüze kirli ellerinizle dokunmamaya gayret etmeniz cildinizin de temiz ve problemsiz kalması için oldukça önemlidir. 


Ellerin her zaman bakımlı ve yumuşak olması için sadece kış soğuklarında değil sıcak havalarda da el kremi kullanmak şart. Aynı zamanda tırnakları da güçlendiren çeşitlerinden tercih edip bir taşla iki kuş vurabilirsiniz. 


Güneş kremini sadece yazın değil her mevsim kullanmalısınız. ancak burada yapılan temel hata güneş kremini çok kalın ya da kat kat tabakalar halinde sürüp etkisini yitirmesine sebep olmak. 


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER