Tweet zamanlama nasıl yapılır?

Twitter, web sitesinde tweet'leri zamanlama işlevini nihayet sunmaya başladı.

Tweet zamanlama nasıl yapılır?

Twitter, web sitesinde tweet'leri zamanlama işlevini nihayet sunmaya başladı. asgari birkaç yıldır istenen bu işlev, gece yarısı aklınıza gelen acayip fikirleri gün doğarken otomatik olarak paylaşmanıza müsade veriyor.

Yeni zamanlama işlevini göstermek epeyce basit, ama birincil bakışta gözünüze çarpmayabilir. İşte işlevi kullanmanın yolu.

Twitter'ı açın ve yeni bir tweet yazmaya başlayın. Tweet düzenleyicisinin altındaki takvim simgesine tıklayın. Açılır kutucukları kullanarak tweet'in yayınlanacağı tarihi, saati ve saat dilimini seçin, gerisinde tweet'inizi tamamlayın. Gönderiniz, belirlediğiniz saatte yayınlanacak. Tweet'i hemen paylaşmak veya zamanlamak istemezseniz, yazma kutucuğunu kapatın "Taslak olarak kaydet"i seçin. Bu tweet'i bitirmek istediğinizde, tekrar yıllık simgesine tıklayın ve "Zamanlanmış tweet'ler" üzerine tıklayın, arkasında "Taslaklar" sekmesine tıklayın. Kaydettiğiniz taslakları ve zamanlanmış tweet'leri idare etmek için dilerseniz, takvim menüsünden "Zamanlanmış" üzerine de tıklayabilirsiniz.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER