Sarı Maganda: Trafik Sıkışık Olduğu İçin Yolcu Kadına Hakaret Edip Saldıran Şoför

İstanbul Beyoğlu'nda bir bayan, taksici kadar darp edildi.

Sarı Maganda: Trafik Sıkışık Olduğu İçin Yolcu Kadına Hakaret Edip Saldıran Şoför

İstanbul Beyoğlu'nda bir bayan, taksici kadar darp edildi. Kadının araçtan inmesi üzerine peşinden dışarı giden sürücü kadının boğazını sıkarak şiddet uygulamayı sürdürdü. Mağdur kadının şikayetçi olduğu şoför duruşma göre hür bırakıldı... 

s-ff01529635ad6053318183d03fc89a6b5e74aa
Beyoğlu'nda geçtiğimiz şubat ayında yaşanan taksici şiddetinin görüntüleri ortaya çıktı.Kocaeli'de çocuk bakıcılığı yapan Fas uyruklu Chaıme H., doğum yapan ablasını görmek için İstanbul'a geldi. Taksim'de bir otele yerleşen bayan, durum günü otelden çıkarak seyir halinde olan Cengiz K. idaresindeki 34 THD 90 plakalı taksiyi durdurarak bindi. Kadının Kasımpaşa’ya içten gitmek istediğini söylemesi üstüne taksici yola koyuldu.

Bir zaman sonra yoğun trafikte kalan taksici sinirlenerek kadına söylenmeye başladı.

s-d48d7c003dbbe86da709c3a963df82ed944b46
Kadının da taksicinin söylediği kelimeleri anlaması üzerine aralarında tartışma çıktı.

Sürücü sözlü tacizinin üstüne maddesel zor de uygulayarak kadına tokat attı.

Şoför sözlü tacizinin üstüne fiziksel zor de uygulayarak kadına tokat attı.Şoför sözlü tacizinin üstüne bedensel güç de uygulayarak kadına tokat attı. Şaşkına dönen kadın peşinde araçtan inerek uzaklaşmak istedi. Ancak taksici de 22 lira tutan ücreti olmak için araçtan inerek kadının peşinden gitti.Kadının kendini gözetmek için çantayla vurması üstüne taksici, genç kadının yere yatırarak boğazını sıktı. Taksici kadının cebinden çıkarttığı 30 lirayı alarak taksiyle kayıplara karıştı. Yaşananlar ise vasıta kamerasına saniye saniye yansıdı.Olayın gerisinde bir vakit şok geçiren kadın polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Devriye Ekipler Ofis Amirliği görevlileri, kadınla konuşarak taksinin plakasını ve sürücünün eşkalini öğrendi.

Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı...

s-5240cdeed25820d97b5a52d1f8a954da7e1129
Darp edilen kadın ise durum yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından darp raporu alan kadın emniyete giderek şikayette bulundu.Şikayetin peşinde çözümleme başlatan polis, taksinin plakasından sürücüsüne ulaştı. Yapılan çalışma sonucunda taksi sürücüsü Cengiz K. yakalanarak gözaltına alındı.Darp ettiği kadın kadar teşhis edilen Cengiz K’ya emniyette ifadesi alınarak 'kasten yaralama' suçundan adli işlem yapıldı. İfadesi alınan ve işlemleri tamamlanan Cengiz K. savcılık talimatıyla özgürlük bırakıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER