Ufak bilgisayar Casper Nirvana M200 satışta

Alandan tasarruf eden kompakt tasarım İşletmeler için geliştirilen Casper Nirvana M200 Ufak bilgisayar, 5.5 cm yüksekliği, 20 cm uzunluk ve 1 kg hafifliği ile stant üstünde ve monitör peşinde almak üzere iki öbür başvuru sağlıyor.

Ufak bilgisayar Casper Nirvana M200 satışta

Alandan tasarruf eden kompakt tasarım
İşletmeler için geliştirilen Casper Nirvana M200 Ufak bilgisayar, 5.5 cm yüksekliği, 20 cm uzunluk ve 1 kg hafifliği ile stant üstünde ve monitör peşinde almak üzere iki öbür başvuru sağlıyor. Özellikle minimal ofislere sahip iş yerlerinde alandan tasarruf edilmesini sağlayan Nirvana M200, kutu içerisinde opsiyonlubulunan VESA aparatı doğruca monitör arkasına takılabilirken, stant aparatları ile düşey kullanım imkânıveriyor

Minimal tasarım, en fazla performans
Çoklu işlem ihtiyaçları için dinç performans sunan yeni Casper Nirvana M200 masaüstü bilgisayar, en yeni teknolojili, Intel 9. Nesil Intel® Core™ serisi ve 65Watt TDP destekli işlemcilerle meslek hayatını kolaylaştıran teknolojik çözümler sunuyor. 35Watt TDP destekli işlemcilere göre yüzde 18 performans artışı sunan M200, en güncel chipset donanımlarını kullanıyor.

Güvenilir soğutma performansı ve daha süratli RAM
Yüksek ısı iletim destekli alüminyum ve bakır alaşımından oluşan işlemci soğutma fanı bir uçtan bir uca uzun saatler performanslı başvuru karşılayan M200 küçük bilgisayarile,BIOS üzerinden RPM değerini denetim edilerekçalışma sıklığınagöre soğutma performansı iş yoğunluğuna kadar ayarlanabiliyor. Sahip olduğu 2 RAM slotu sayesinde azami 32GB RAM desteği sunabilen M200, profesyonel çalışmalarda aynı anda çoğu programı aralıksız faydalanma imkânısağlar. Son DDR4 teknolojisi, bir önceki tür teknolojiye tarafından 1.5 kat daha çabuk ve yüzde 20 daha yüksek enerji verimliliğine sahiptir.

Yapılandırılması basit sistem
Çalışma hayatına ahenk sağlayabilen sistemi ile bambaşka ihtiyaçlar doğrultusunda konfigüre edilebilen Casper Nirvana M200 sonra doğabilecek ihtiyaçlar için kolayca uygulanabilen sitem özelliklerini yükseltme özelliğini kullanıcılara sunuyor.


Casper Nirvana M200 teknik özellikleri:

Ebat: 20x20x5.5 cm
İşlemci:Intel® 9. Ve 10. Tür İşlemciler
Belli Başlı Kart: H310 ve H410 Thin Küçük ITX
RAM: 32 GB'a değin
Soğutma Sistemi: Alüminyum ve bakır alaşımlı özel 4200RPM işlemci fanı
Depolama:1x M2 Slot - 1x 2.5” Disk yuvası (960 GB'a dek SSD kullanımı)
Bağlantı Seçenekleri:10/100/1000Gigabit Ethernet / Intel® 3168AC Wifi (Opsiyonel)
Tasarım:Siyah mat kurumsal tasarım

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER