...Ve beklenen tarih açıklandı

Xiaomi'nin dev satmak rakamlarına ulaştığı tek ürünü telefonlar değil.

...Ve beklenen tarih açıklandı

Xiaomi'nin dev satmak rakamlarına ulaştığı tek ürünü telefonlar değil. Çinli firma, fitness odaklı ürünlerde Apple'ın anında arkasından geliyor. Yakaladığı ivmeyi korumak isteyen firma, yeni tür Mi Band 5'i 11 Haziran'da Çin'de tanıtacağını Çince sosyal ağ Weibo üzerinde duyurdu. 

Mi Band 5'in kendisi hemen şimdi gösterilmese ve özellikleri duyurulmasa da, yeni cihazın neler sunacağı sosyal platformlarda bir süredir konuşuluyor. Gizchina'nın bir raporuna kadar Mi Band 5, kan oksijen doygunluğunu ölçen bir işlevle gelecek (SpO2 ölçümü olarak da biliniyor). Bu işlev, kalp ritmi ölçümüne katkıda bulunacak.

Cihazın tasarımında ise bir değiştirme beklenmiyor. aynı zamanda Mi Band 5'in milletlerarası sürümleri, NFC bağlantısıyla ve Amazon Alexa sesli asistan desteğiyle gelebilir. Mi Band'ın eşleştirildiği telefon için bir deklanşör düğmesi gibi çalışabileceği de belirtiliyor.

Bunların yanına cihazın kalp ritminize kadar etkin kalmanızı hatırlatan Kişisel Aktivite Bilgisi işlevinin yanı sıra, ip atlama ve kapalı mekanda bisiklete binme gibi aktivite modları kazanacağı belirtiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER