Yeni Dijital Para Borsası: BuyPayCoin.com

Buypaycoin Türkiye Merkezli, birden fazla elektronik para biriminin aynı platformda güvenle alınıp satıldığı, para piyasalarındaki değişimin anl

Yeni Dijital Para Borsası: BuyPayCoin.com
Buypaycoin Türkiye Merkezli, birden fazla elektronik para biriminin aynı platformda güvenle alınıp satıldığı, para piyasalarındaki değişimin anlık izlenebildiği dijital para borsası olarak kurulmuştur.

 

Ekibinin tamamı ekonomi ve banka kökenli, yatırım ve finansman konusunda uzman olan buypaycoin yatırımcılarına hızlı ve güvenilir hizmetiyle fark yaratmayı amaçlamakta.

 

Sisteminin kullanımının her düzeyde yatırımcı için kolay ve anlaşılır olması, dijital yatırımların güvenli ortamlarda korunması ve kesintisiz hizmet vermesinden dolayı, çok kısa bir sürede tüm dijital para borsası yatırımcılarının vazgeçilmez adresi olacağını düşünmekte.

 

Sektörünün geleceğine yön veren bir kurum olmak üzere yola çıktıklarını belirten firma yetkilileri, önceliklerinin yatırımcılarının ihtiyaçları doğrultusunda saygın ve yenilikçi bir kurum modeli oluşturmak olduğunu belirti.
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER