Yeni Volkswagen Arteon ortaya çıktı

Bu yılın başlarında Volkswagen, Arteon modelinin 2021 gelmeden bir yenileme geçireceğini duyurmuştu.

Yeni Volkswagen Arteon ortaya çıktı

Bu yılın başlarında Volkswagen, Arteon modelinin 2021 gelmeden bir yenileme geçireceğini duyurmuştu. Yalnızca birkaç ay sonra, yani acilen, makyajlanmış 2021 Yeni VW Arteon ile karşısında karşıyayız.

Volkswagen, geçtiğimiz gün yenilenen 2021 Arteon'u tanıttı. Aracın dış kısmındaki görsel farkları bakmak için dikkatlice bakmak gerekebiliyor. Yeni tamponlar daha sportif bir görünüme sahip. Standart modellerin ön ızgarasında krom bir çubuk bulunurken, R-Line modelleri daha saldırgan havalandırmalara ve iki taraftaki ışıkları birleştiren kesintisiz bir LED şeride sahip. Arkadaki kısımda ise yeni VW logosu ve Arteon markası dikkat çekiyor. Keza makyaj operasyonlarının böylece çoğunda olduğu gibi, yeni jantlar da laf konusu ve birkaç yeni renk seçeneği kataloğa eklenmiş durumda.

Arteon'un iç alanı ise şıklığa öncesinden fazla daha pozitif aksan yapıyor. VW, iç kısımda daha iyi malzemeler kullanıyor ve deri yüzeyler ile süsleyici dokuma çizgisi gösterge panelinin üstteki kısmını kaplıyor. Havalandırmalar yeni bir tasarıma sahip ve 30 renkli ambiyans aydınlatması seçeneği söz konusu. Direksiyon iyice onarılmış ve yeni dokunmatik kontroller kazanmış durumda.

Teknoloji tarafında ise bütün Arteon türevleri, VW'nin MIB sisteminin son sürümünü çalıştıran aynı 8 inçlik veri - ağırlama ekranına sahip. Aynı anda pat diye fazla telefonla bağlanabiliyor ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto sunuyor. Cihazları kablosuz sıkıntı etme özelliği de ilk kere olası olurken isteyen kişiler 700 watt, 12 hoparlörlü Harman/Kardon ses sistemini tercih edebiliyor. Dijital Kokpit ise standart olmuş durumda.

Avrupa'ya gelecek olan yeni Arteon'lar, 3 öbür seçenek sunacak. Bunlardan ilki 215bg sunan plug-in hybrid model. Diğerleri ise 315bg güce sahip olan Arteon R ve Arteon Shooting Brake Station Wagon. 

Yeni Arteon'un, 2020 yılının sonuna içten bayilere ulaşması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER