YouTube hesabınızı koruyun!

YouTube hesabınızı koruyun!

YouTube hesabınızı koruyun!

YouTube'da belli bir takipçi sayısına ulaştıysanız veya yüklediğiniz videoların tek örnekleri YouTube'da bulunuyorsa, hesabınızı korumak için ekstra önlemler almak isteyebilirsiniz. Bazı hacker'lar ünlü YouTube kanallarını ele geçirerek en popüler videoları silebiliyor. Bu kullanışlı yöntemler sayesinde hesabınızı güvenli hale getirebilirsiniz.

İlk olarak mutlaka iki adımlı doğrulamayı aktif hale getirin. Bu sayede biri YouTube hesabınızın şifresini ele geçirse bile, telefonunuzu da ele geçirmediği sürece kanalınıza erişemez. Ayrıca kurtarma telefon numarası da kurmanızı tavsiye ediyoruz, bu sayede şifreniz değiştirilse bile telefonunuzla YouTube/Google hesabınızın kontrolünü yeniden elinize alabilirsiniz.

Parolanızın güçlü olmasına da dikkat edin. Her platformda farklı bir şifre kullanın ve şifrenizin içinde büyük/küçük harfler, özel karakterler ve rakamlar olmasına dikkat edin. Ayrıca birkaç ayda bir şifrenizi yenilemenizi tavsiye ediyoruz.

Eğer YouTube hesabınızı başkaları ile paylaşıyorsanız, ortaklığınız sona erdiğinde kanal sahiplerini ve yöneticileri değiştirmeyi unutmayın. Eğer geleneksel davranıp parolanızı paylaştıysanız, ortaklığınız sona erdiğinde mutlaka şifrenizi de değiştirin. Daha fazla güvenlik önlemi için Google'ın güvenlik ipuçlarını inceleyebilirsiniz.

Önceki HaberGod of War İncelemesi  
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER