Z3 Play'den 'kulaklıksız' sızıntı

Z3 Play'den "kulaklıksız" sızıntı

Z3 Play'den 'kulaklıksız' sızıntı

Moto Z3 Play'e ait ilk CAD sızıntıları, telefonun 18:9 ekranla geleceğini ve arka yüzünde bir Motorola logosuna yer vereceğini söylüyor. Sızıntıda fark edilen ve bazılarımızın hoşuna gitmeyecek bir eksiklik ise tahmin edeceğiniz üzere kulaklık girişiyle alakalı.

Moto Z3 Play'in ne üstünde, ne de altında herhangi bir kulaklık girişine rastlanmıyor. Moto Z serisi 3,5mm'lik kulaklık girişini kaldırdığı için bu sürpriz bir değişiklik değil. Google'dan HTC'ye birçok firma, amiral gemisi modellerinde standart kulaklık girişine yer vermiyor. Bununla birlikte Samsung gibi kulaklık girişinden henüz vazgeçmeyen firmalar da var.

Moto Z3 Play'in geçen seneki modelden de ince olacağı ve 156,4 x 76,47 x 6,65 mm ölçüleriyle geleceği söyleniyor. Cihazın en önemli özellikleri arasında ise 12MP ve 8MP'lik sensörlerden oluşan çift arka kamera ve Moto Mods'a yönelik manyetik bağlantı noktası var.

Parmak izi tarayıcısı, home düğmesi yerine, ses düğmeleriyle birlikte cihazın yanında yer alacak gibi görünüyor. Bu düğmeler sağda dururken güç düğmesi, soldaki yerini koruyor.

Dedikodular, Moto Z3 Play'in Snapdragon 636 yonga setiyle geleceğini, 6GB'a kadar RAM'e sahip olabileceğini, 64GB depolama ve 3.000mAh pil kapasitesi sunacağını söylüyor.

Önceki HaberEski Android'inizi 3 Adımda Hızlandırın! Sonraki HaberTor Project, Tor Messenger'ı Bırakıyor!
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER