Zyxel'den yeni PoE + Switch

Zyxel'den yeni PoE + Switch

Zyxel'den yeni PoE + Switch

İletişim altyapısına yatırım yapan KOBİ'ler, bilgi teknolojileri altyapılarını güçlendirmek istediklerinde kısıtlı bütçeleri nedeniyle en efektif seçenekleri değerlendiriyor. Bu nedenle daha az kablo ve daha düşük kurulum maliyeti avantajı sunan Power over Ethernet (PoE) teknolojisini desteleyen switch'ler pazarda son günlerde daha çok talep görüyor.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Çünkü Power over Ethernet (PoE) teknolojisiyle hem veri iletimini, hem de güç ihtiyacını aynı kablo üzerinden sağlamak mümkün. Pazarın ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz eden ve son teknolojileri bünyesinde barındıran ürünler ile şirketlerin verimliliğini artıran Zyxel, yeni seri "Gigabit PoE Switch Ailesi" ile işletmelerin bilgi işlem iş yükünü hafifletiyor.

Zyxel Pazarlama ve Marka Müdürü Özden Aliyagiç Uyar, günümüzde küçük işletmelerin; erişim noktası, IP temelli güvenlik kamerası, IP Telefon, masaüstü ve diz üstü bilgisayar gibi cihazları entegre bir yapıda kullanarak bilgi işlem maliyetlerini en aza indirdiğine dikkat çekiyor.

"KOBİ'ler network hizmetlerinden yoğun uygulamaları destekleyecek bağlantı kalitesi, daha az ağ problemi ve kolay yönetim gibi özelliklere ek olarak yüksek performans bekliyor" diyen Uyar sözlerini şöyle sürdürüyor:

"Zyxel GS1005HP ( 4 port) ve GS1008HP ( 8 port) POE switch'ler tüm bu beklentileri karşılıyor. Bir PoE switch yalnızca ağ bağlantısını taşımakla kalmaz aynı zamanda PoE IP kameralara da güç de sağlar. PoE özellikli switch'ler network kablosu üzerinden hem enerji, hem de data transferi imkanı sunar. Bu nedenle IP kameralar ile entegre çalışabilen yeni nesil switch'ler, kurumları esnek bir yapıya kavuşturur. Zyxel GS1005HP ve GS1008HP POE Gigabit Ethernet Switch'ler sayesinde kurumlar, priz ihtiyacı ve kablo uzatmasına gerek duymaz. Bu sayede kurulum ve işçilik maliyetlerinden tasarruf eder. Cihazlardaki mevcut Akıllı PoE teknolojisi, işletmelerin güç kaynağını daha etkili kullanmasına da imkan tanır."

IEEE 802.3az ile güç tasarrufu

2018110615552229785.jpgIEEE 802.3az ile güç tasarrufu

Web Yönetimli Gigabit PoE Switch ailesinde bulunan gömülü IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) fonksiyonu, ağ trafiğini otomatik olarak algılamaya ve güç tüketimini dinamik olarak ayarlamaya imkan tanıyor. Böylece güç tüketiminde optimum performans sağlanıyor.

Her iki switch'in (Zyxel GS1005HP ve GS1008HP) toplam 60W güç kapasitesi bulunuyor. Güç kapasitesi 50W'a eriştiğinde yeşil enerji destekli ürün, üzerinde yer alan turuncu LED ikaz göstergesi, güç dengesini otomatik olarak ayarlıyor.

Kolay Yapılandırma

Yönetimi son derece kolay olan Web Yönetimli Gigabit PoE Switch Ailesi, herhangi ek yazılıma ihtiyaç duyulmadan kolayca şirketlerin bünyesine entegre edilebiliyor. Ürün sadece birkaç basit tıklama ile yapılandırmanızı sonuçlandırmanıza imkan sunan kolay, kullanıcı dostu ve sezgisel web arayüzü ile dikkat çekiyor. Bu özellik kısıtlı BT personeli bulunan küçük işletmelerin hayatını kurtarıyor.

Önceki HaberBiznet Bilişim'den Siber Güvenlik Adına Bir İlk  
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER