Ücretsiz En İyi 11 Müzik İndirme Siteleri Nelerdir?

Bilindiği üzere internet, bize birçok şey sunuyor. Sayabileceğimiz konu başlıklarının içerisinde bedava müzik deneyimi de bulunuyor. İnternette ücretsiz müzik indirme avantajı sunan birçok web sitesi bulabilirsiniz; ancak, hepsi yasal değil.

Ücretsiz En İyi 11 Müzik İndirme Siteleri Nelerdir?

Sizler için bu haberimizde en iyi yasal ve ücretsiz müzik indirme sitelerini derledik. 
 

Bilindiği üzere internet, bize birçok şey sunuyor. Sayabileceğimiz konu başlıklarının içerisinde bedava müzik deneyimi de bulunuyor. İnternette ücretsiz müzik indirme avantajı sunan birçok web sitesi bulabilirsiniz; ancak, hepsi yasal değil. Bu yüzden, güvenli ve ücretsiz olarak müzik indirebileceğiniz siteler arıyorsanız yazımıza bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü bu yazımızda sizlere yasal ve güvenli müzik indirme deneyimi sunan web sitelerini listeledik.

SoundCloud
SoundCloud, sınırsız müzik yayını yapmanıza ve ücretsiz şarkı indirmenize izin veren popüler müzik sitelerinden biridir. Aslında, online olarak, ücret ödemeden deneyimleyebileceğiniz en iyi Spotify alternatifi olarak da görülüyor.

ReverbNation
Bu müzik sitesi Alabama Shakes, The Civil Wars ve Imagine Dragons gibi grupların popülaritesinin ardında varlığını sürdürüyor. ReverbNation, çeşitli türleri bulunduran, en iyi ücretsiz müzik indirme sitelerinden biridir, ancak koleksiyonları pop, alternatif ve hip-hop ile ünlüdür.

Jamendo
Jamendo Music’e yüklenen şarkılar Creative Commons lisansı ile korunmaktadır; bu, web sitesinde sunulan müziği güvenle indirebileceğiniz anlamına gelir. Bu sitede yer alan tüm içerik bağımsız müziktir, bu nedenle genel parçaları bulmak için kullanıyorsanız, muhtemelen başka bir yere bakmak veya para ödemek zorunda kalacaksınız.

SoundClick
SoundClick, müziği doğrudan sanatçının web sitesinden indirmek için en iyi yerdir. Platformda ücretsiz müzik sunan birçok sanatçı da mevcut. Ayrıca lisanslı şarkıları satın alabilir veya yasal olarak bedava indirebilirsiniz.

Audiomack
Audiomack, onu en iyi SoundCloud alternatifi yapan kullanıcı dostu bir arayüze sahip yeni ortaya çıkan bir müzik paylaşım platformudur. Bu ücretsiz müzik indirme web sitesi, sanatçılar, etiketler ve müzik tutkunları için harika müzikler sunan bir merkezdir.

Free Amazon Music Store
Amazon Prime abonesiyseniz, herhangi bir cihazda yayınlayabileceğiniz milyonlarca ücretsiz müzik indirmesine erişebilir ve çevrimdışı dinleme için müziklerinizi saklayabilirsiniz. Bu avantajlardan yararlanmak için biraz para ödemeniz veya deneme seçeneğini kullanmanız gerekmiyor.

Audio Archive
Audio Archive’nin sesli bölümü, sadece ücretsiz müzik sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sesli kitaplar, podcast’ler, radyo programları ve canlı müzik deneyimi de sunuyor. Ses kütüphanesinde, 2 milyondan fazla ücretsiz dijital ses dosyası var.

Last.fm
Last.fm, 2002’de kurulduğunda, başlangıçta bir internet radyo istasyonu olarak işlev gördü. Ancak 2005 yılında, Audioscrobbler siteyi kabul etti.
Kullanıcıların müzik zevkine ve dinleme alışkanlıklarına göre özelleştirilmiş kişisel profiller oluşturmak için farklı medya oynatıcılarından ve müzik akışı web sitelerinden veri toplayan bir müzik öneri sistemi uyguladı.

CCTrax
CCTrax‘taki şarkılar Creative Common müziği olarak mevcut, bu yüzden bu platformdan müzik indirmek ücretsiz ve güvenli. Web sitesi lisans, tür, etiket ve sanatçıya göre müzik arayabileceğiniz güzel bir düzen içeriyor.

YouTube
YouTube, sınırsız video akışı sunan, internet üzerindeki en büyük sitelerden biridir ve çoğumuz da içinde neredeyse her türlü müziği bulunduğundan, bunu bir müzik akışı hizmeti olarak da kullanırız.

Free Play Store Music
Amazon’un web sitesinde olduğu gibi, Google Play Store da ücretsiz ve yasal müzik indirme kaynağınız olabilir. Birçok sanatçı müziğini farklı platformlarda ücretsiz yayınlar ve Google’ın ücretsiz olarak sunduğu teklifler de bunun bir parçasıdır. Lütfen, freebies’i almak için kendisine bağlı, aktif ödeme moduna sahip bir Google hesabınız olması gerektiğini unutmayın. Ücretsiz içeriğin kapsamının coğrafi konumunuza göre değişebileceğini de unutmayın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER