Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor Merve Aydın Hamile mi?

Survivor All Star kadrosunda yer alan Merve Aydın’ın hamile olduğuna yönelik iddialar büyük ses getirdi. Acun Ilıcalı açıkladı.

Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor Merve Aydın Hamile mi?

Survivor All Star kadrosunda yer alan Merve Aydın’ın hamile olduğuna yönelik iddialar büyük ses getirmişti. Bu iddialara Acun Ilıcalı son noktayı koydu…

Survivor 2024 All Star’da iddialı kadın yarışmacılar arasında yer alan Merve Aydın’ın son dönemlerde yaşadığı rahatsızlıklar farklı iddiaların gündeme gelmesine neden olmuştu. Sosyal medyada baş dönmesi ve mide bulantısı yaşayan yarışmacının hamile olduğu ve bu durumun da yeni ortaya çıktığı iddia edilmişti. Farklı hesaplardan ve kaynaklardan paylaşılan bu bilgiler, Survivor Merve Aydın’ın ailesine gözlerin çevrilmesine yol açarken konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Merve Aydın’ın Hamile İddialarına Acun Ilıcalı’dan Açıklama

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün TV8’de Demet Akalın ve Jess’in programına katılarak merak edilenleri açıkladı.  farklı konularda açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, Survivor Merve Aydın’ın hamile olduğuna yönelik iddialara netlik getirdi.  Demet Akalın durumun çok merak edildiğini belirterek Acun Ilıcalı’ya “Merve hamile mi?” sorusunu sordu.  Sosyal medyada bu durumun çok konuşulduğunu aktaran Demet Akalın’ın sorusuna Acun Ilıcalı net cevap vererek  “Değil yok kesinlikle” dedi. Bu açıklama ile Merve Aydın hakkındaki iddiaların da asılsız olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor Merve Aydın Hamile mi?

Pınar Neden Ceza Almadı?

Programda Demet Akalın, Sema ile tartışan Pınar’ın neden ceza almadığını sordu. Acun Ilıcalı, Sema’nın yaptığının son derece hatalı bir davranış olduğunu, uyumak üzere olan bir kişiye saldırmanın kabul edilemeyeceğini ifade etti. Ilıcalı,  “Survivor şartlarında Pınar’ın ne hakareti var. Pınar’ın eleştirileri Nagihan’la başlayan eleştiri dozunun altındaydı. Eleştiri yapmış çadıra gidiyorsun uyumak üzere olan kadına saldırıyorsun. Uyuyan kadının başucuna dikilip hadi kalk, hadi kalk vurmaya başlıyorsun. Biz de ceza verip iyi dayak yiyemedin mi diyelim” dedi. Bu açıklamalarıyla olayların arka planını anlatan Acun Ilıcalı, merak edilen durumlardaki iddiaların da asılsız olduğunu kanıtladı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER