Ada konseyinde Nisa gündemi! Nisa Survivor’dan ayrılacak mı?

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının 64.

Ada konseyinde Nisa gündemi! Nisa Survivor’dan ayrılacak mı?

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının 64. yeni birim fragmanı yayımlandı. Survivor yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu ve birincil eleme adayının belirleneceği konsey ekrana gelecek. Gelecek bölümde de Nisa'nın yarışmadan ayrılması yeniden gündeme geldi.

Survivor 2020’nin yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu telaşı yaşanacak. Survivor’da son olarka gönüllüler takımından Gizem’in elenmesiyle birlikte takımlar artık 7’şer kişiyle yarışmaya başlamıştı. İki takım arasındaki dengeyi ise bu haftaki eleme konseyi bozacak.

MERT’TEN NİSA TEPKİSİ

Yarışmanın yeni bölümündeki muafiyet oyunu öncesinde Yasin, “Artık burada kemik sesleri gelecek. Kemik kadrolar artık kalmayacak” sözleriyle yeni dönemde neler yaşanacağını işret etti.

Gergin geçen muafiyet oyunundan sonradan ise Mert’in, “Nisa’nın 3 oyunda bir defa şaftı kayıyor. ‘Ben elenmek istiyorum, terketmek istiyorum’ diyor. Kenara geçip ağlıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor” sözleriyle Nisa’ya tepkisini dile getirdi.

KONSEYDE NİSA GÜNDEMİ

Haftanın ilk eleme adayının belirleneceği ada konseyinde ise Acun Ilıcalı, daha önce terketmek isteyen Nisa’ya laf vererek, kararını öğrenmek istedi. Yasin ise Nisa’ya dönerek, “Hadi Nisa içindekileri anlat” diyerek takviye verdi.

İLGİLİ HABERNisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa kaç yaşında ve nerelidir?
Son güncelleme: 09:57 - 02.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER