Aleyna Tilki’nin Eski Aşkı, Demet Özdemir’in Yeni Aşkı Oldu

Oğuzhan Koç ile ayrıldıktan sonra farklı isimlerle adı anılan Demet Özdemir’in yeni aşkı, Aleyna Tilki’den ayrılan Kadir Güneş oldu.

Aleyna Tilki’nin Eski Aşkı, Demet Özdemir’in Yeni Aşkı Oldu

Oğuzhan Koç ile ayrıldıktan sonra farklı isimlerle adı anılan Demet Özdemir’in yeni aşkı, Aleyna Tilki’den ayrılan Kadir Güneş oldu. İşte o iddialar…

Oğuzhan Koç ile yaptığı evlilik ile gündemden düşmeyen Demet Özdemir, bu evliliğini sonlandırdıktan sonra da hızlı bir aşk hayatı yaşamıştı. Öyle ki geçtiğimiz aylarda Yunan DJ Sergio ile görüntülenen Demet Özdemir’in bu isimden de ayrıldığı ve Kadir Güneş ile birlikteliğe başladığı iddia edildi. Bu iddialar sonrasında gözler Aleyna Tilki’ye de çevrildi. Zira Kadir Güneş ile Aleyna Tilki ilişki yaşamıştı.

8 Mayıs’ta tek celsede boşanarak hayatına devam eden Demet Özdemir’in Yunanistan tatili sırasında tanıştığı DJ Sergio’ya çok aşık olduğu öne sürülmüştü. Ancak Yunanistan tatilinin sona ermesiyle birlikte bu aşkın da sona erdiği gündeme geldi. Demet Özdemir ise bu iddialara yönelik hiçbir açıklama yapmadı.

Aleyna Tilki’nin Eski Aşkı, Demet Özdemir’in Yeni Aşkı Oldu

Demet Özdemir’in Yeni Aşkı Kadir Güneş mi?

Yeni aşk iddiaları ise sosyal medyayı adeta çalkaladı. İddiaların sahibi ise Posta Gazetesi magazin yazarı Engin Can Dilekli. Haberde Kadir Güneş ile Demet Özdemir’in yakın olduğu ve birlikte tatile çıktıkları ifade edildi. İngiltere’ye giden çift, Londra’da 5 gün birlikte kaldı ve romantik bir dönem geçirdi. Demet Özdemir’in Londra’dan pozlar paylaşması da bu iddiaları destekliyor. Birbirilerini yakından tanımak ve magazin dünyasından uzakta kalabilmek adına çiftin yurt dışı tatili yaptığı düşünülüyor.

Pazar akşamı itibariyle tatillerini sona erdiren çiçeği burnunda çift İstanbul’a birlikte döndü. Objektiflerden kaçmayı başaran Demet Özdemir ve Kadir Güneş’in ilişkilerini açıklayıp açıklamayacağı merak ediliyor. ikilinin sosyal medya hesaplarına bu yönde çok fazla soru gelse de çift sessiz kalmayı tercih etti.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER