Amber Heard ve Johnny Depp’in olaylı boşanma davasına, 911 acil arama kaydı sunuldu

Amber Heard ve Johnny Depp’in maceralı boşanması davası sürerken, şu anda de bir kadının 911'i arayarak, bir kuvvet olayını ihbar ettiği ortaya çıktı.

Amber Heard ve Johnny Depp’in olaylı boşanma davasına, 911 acil arama kaydı sunuldu

Amber Heard ve Johnny Depp’in maceralı boşanması davası sürerken, şu anda de bir kadının 911'i arayarak, bir kuvvet olayını ihbar ettiği ortaya çıktı. Kadının ihbar ettiği kişiler ise Heard ve Depp'ti...

İki ünlü oyuncu Amber Heard ve Johnny Depp’in senelerdir devamlı maceralı boşanma davalarında yeni bir gelişme yaşandı ve tartışma gününe ait 911 ivedi arama kaydı ortaya çıktı. Amber Heard'ın eski eşinin kendisine vurarak, saçlarını yolarak ve boğmaya çalışarak şiddet uyguladığını iddia ettiği 21 Mayıs 2016'da akşam saat 8.30'da yapılan arama kaydı mahkemede paylaşıldı.

İLGİLİ HABERAmber Heard, Johnny Depp'i karalayacak deliller toplaması için dedektif tutmuş

911 ivedi aramada, ismi bilinmeyen bir kadın “Merhaba, şu anda 849 Broadway’de Doğu binasında gerçekleşen bir saldırıyı bildirmem gerekiyor, bir çatı katında. Oraya birini gönderin lütfen” dediği duyuldu. Johnny Depp'in avukatı Adam Waldman, bu acele çağrının bir aldatmaca olduğunu bahis ederek, “Bay Depp’e polisleri arayarak tuzak kurdular” dedi.

İLGİLİ HABERAmber Heard'ın şiddet uyguladığını belirten ses kaydı başına tasa oldu
Son güncelleme: 10:14 - 30.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER