ASTROLOJİNİN BİZİ HAYATA BAĞLAYABİLEN BİR YÖNÜ VAR

İzmir’de yaşayan Bilgisayar Mühendisi ve aynı zamanda astrolog olan Cömert YOKUŞ, Covid-19 salgınından sonra astrolojiye olan ilginin görülmemiş boyutlara ulaştığını ve astrolojinin gizemli dünyasını o da 2020’den sonra keşfettiğini belirtiyor.

ASTROLOJİNİN BİZİ HAYATA BAĞLAYABİLEN BİR YÖNÜ VAR

Doğum haritası yorumu astroloji meraklılarının en çok tercih ettiği alanlardan biri. Müşterinin doğum anındaki gökyüzü haritası kullanılarak onun kişiliği, arzuları, hedefleri ve hayattaki yönüyle ilgili olarak derin okumalar yapılabiliyor.

Astrolojiyi nasıl keşfettiğini şöyle belirtiyor: ”2021’de abisi Hasip Levent YOKUŞ’un vefatından sonra derin bir boşluğa düştüğünü ve bu karanlık zamanlar da astroloji  ve annesi Ayşe Nurdan ŞENYÜREK’in ona ışık olduğunu ve yardım ettiğini” söylüyor. “Astrolojinin, her şeyden gerçekten koptuğumuzu hissettiğimiz bir zamanda, bizi hayata ve bizden daha büyük bir şeye bağlayabilen bir yönü var.”

Her insanın kendi bireysel doğum haritası vardır ve bu haritada ne kadar derine inerseniz, kendiniz hakkında o kadar bilgi edinirsiniz. Astroloji çok ama çok geniş bir alandır ve hiç bir zaman tek doğru olduğunu iddia etmez. Sadece sizin kendi gerçekliğinizi anlayabileceğiniz bir dil sunar. Astrolojide konunun ne olduğunu gezegenler belirlerken, nasıl gerçekleşeceğini gezegenin yerleştiği burç belirler. Evler ise astrolojik haritada nerede sorusunun cevabıdır.

Doğum haritanız, kişiliğinizin çeşitli katmanlarını temsil eden birçok farklı işaretten oluşur. Bilmeniz gereken en önemli üç şey güneş, ay ve yükselen burçlarınızdır. Güneş burcunuz, varlığınızın özünde kim olduğunuzu, diğer bir deyişle temel kimliğinizi yansıtır. Güneş, 33 yılda bir aynı yerden doğar ve biz buna Güneş’in 33 yıllık döngüsü deriz. Astrolojiye göre, kimlik bilincimiz de 33 yılda bir yenilenir. Ay burcunuz en derindeki duygularınızı, ruh halinizi ve hassasiyetlerinizi temsil eder. Duygularınızı nasıl ifade ettiğinizi ve sizi neyin rahat ve güvende hissettirdiğini gösterir. Yükselen burcumuz ise doğduğumuz anda ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Bize hayata bakış açısı, olayları değerlendirme ve anlamlandırma konusunda ipuçları verir.

Astroloji bütünsel bir felsefi yaklaşımının varoluşa pratik şekilde uygulanmasıdır. Bu felsefeye göre, her varolan bütün daha büyük bir bütün içinde bulunmaktadır ve o bütün de daha büyük bir bütünde bulunan küçük bir bütündür.

Astrolojiyi kullanarak aklımıza ve egomuza belirli bir perspektiften bakabilir, böylece gerçeği algılayabiliriz. Çünkü bu modellerin kurbanı olduğumuz sürece tamamen karanlıkta kalırız. Astroloji diğer psikoloji araçlardan daha üstün bir büyüme ve gelişme modeli sunar. Bir insanın üzerinde uğraşması gerekenleri, belirli bir deneyimin esas anlamını,insanın hangi içsel düzenlerle karşı karşıya olduğunu, bir deneyimin yaklaşık süresini ve yaşamda önemli değişimlerin zamanlamasını gösterir.

Instagram: kozmik.akademi

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2023, 23:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cahide Çavdar
Cahide Çavdar - 6 ay Önce

Kozmik akademi sayfanızdan msj attım kaç gündür dönüş olmadı güvenilir olmadığınız izlenimi oluştu

Mehmet Taşdemir
Mehmet Taşdemir - 10 ay Önce

Gelecek ile ilgili

Gülşah hacıoğlu
Gülşah hacıoğlu - 4 ay Önce

Haritama baktırdım ücret karşılığı baktı fakat haritama değil gezegenlerin anlamlarını vs anlattı diyebilirim. Tatmin olmadığımı belirttim açıların bana ne kattıklarını anlatmadığını söyledim cevap vermedi. Görüldü attı. Ve engelledi.

SIRADAKİ HABER