Ayşe Hatun Önal'ın Tartışmalı Paylaşımı ve Hande Sarıoğlu'nun Tepkisi

Ayşe Hatun Önal'ın sosyal medya hesabından yaptığı tartışmalı paylaşım Hande Sarıoğlu'nun sert tepkisine neden oldu. Detaylar haberimizde.

Ayşe Hatun Önal'ın Tartışmalı Paylaşımı ve Hande Sarıoğlu'nun Tepkisi

Ayşe Hatun Önal'ın Tartışmalı Paylaşımı


Ayşe Hatun Önal'ın Tartışmalı Paylaşımı

Sosyal medya hesabından kısa süreliğine paylaştığı ve ardından sildiği fotoğraf nedeniyle Ayşe Hatun Önal gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı, Mehmet Ali Çebi ile birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşarak "Kocam benim seni çok seviyorum" notuyla takipçilerini şaşırttı. Ancak bu paylaşım kısa süre içerisinde silinse de geniş yankılar uyandırdı.

Hande Sarıoğlu'nun Tepkisi

Fotoğrafın ardından Mehmet Ali Çebi'nin Selin Demiratar ile evli olduğu ve bu durumun ortaya çıkmasıyla Ayşe Hatun Önal sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi. En sert tepkilerden biri Hande Sarıoğlu'ndan geldi. Sarıoğlu, programında yaptığı açıklamada Ayşe Hatun Önal'a sert ifadelerle yüklenerek yaşanan durumu eleştirdi.

  • "Sen Metressin" - Söylemezsem Olmaz programında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal'ın paylaşımına sert tepki gösterdi.
  • Açıklama ve Destek - Ayşe Hatun Önal ve Mehmet Ali Çebi çiftinden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Sarıoğlu'nun tepkisine sosyal medyada da destek gören ünlü isim, tartışmaların daha da büyümesine neden oldu.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER