Cansu Taşkın'dan Yapılan İddialara Açıklama

Cansu Taşkın'dan gelen açıklama, yapılan iddialara net cevap veriyor. Olayın detayları ve gerçekler burada!

Cansu Taşkın'dan Yapılan İddialara Açıklama

Türkiye gündemine bomba gibi düşen video sonrasında Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın hakkında dava açtığı iddialarına, Cansu Taşkın'dan açıklama geldi. Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın ilişkisinin gün yüzüne çıkmasıyla ikilinin samimi anlarını gösteren videolar sosyal medyada paylaşıldı. Bu videoların ardı arkası kesilmeyince yeni bir iddia ortaya atıldı. Yılmaz Erdoğan'ın videolardan rahatsızlık duyduğu ve Cansu Taşkın'a dava açacağı iddiaları ortaya atıldı. Ancak Yılmaz Erdoğan'dan herhangi bir açıklama gelmedi ve konuşmayı Cansu Taşkın üstlendi.

İddialara Yönelik Cansu Taşkın'ın Açıklaması


İddialara Yönelik Cansu Taşkın'ın Açıklaması

Kısa süre önce ilişkilerini resmen duyuran çiftin bu iddialara karşı sessiz kalmaması herkesi şaşırtmıştı. Cansu Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Taşkın, "Hakkımda Yılmaz Erdoğan tarafından dava açılacağı yönünde haberler yapılmaktadır. Hakkımda açılmış herhangi bir dava olmadığı gibi bu yönde çıkan haberler mesnetsiz olup şahsımla hiçbir alakası yoktur" dedi.

Son olarak Müge Dağıstanlı'nın da konuya dair açıklama yapmasıyla gündemde geniş yer bulan iddiaların yalan olduğu Cansu Taşkın tarafından net bir şekilde belirtildi.

Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER