Cem Özer: Özel minibüsünle gidip özel minibüsünle eve dönüyorsan...

Özel televizyonların ilk talk show programı 'Laf Lafı Açıyor'u 15 yıl sunan Cem Özer, "Özel minibüsünle gidip özel minibüsünle eve dönüyorsan, sokakta karakter görmüyorsan sen oyuncu değilsin" dedi.Yönetmenliğini Kemal Başar’ın üstlendiği, ‘Çılgın Zamanlar’ oyununda.

Cem Özer: Özel minibüsünle gidip özel minibüsünle eve dönüyorsan...

Özel televizyonların ilk talk show programı 'Laf Lafı Açıyor'u 15 yıl sunan Cem Özer, "Özel minibüsünle gidip özel minibüsünle eve dönüyorsan, sokakta karakter görmüyorsan sen oyuncu değilsin" dedi.

Yönetmenliğini Kemal Başar’ın üstlendiği, ‘Çılgın Zamanlar’ oyununda Başar ve Zeynep Gülmez ile başrolleri paylaşan Cem Özer, tiyatroyu hiç bırakmadığını dile getirerek, “Ben sadece ara ara beğendiğim oyunlar olduğunda tiyatro yaptım. Tiyatro sahibi olmayı hiç düşünmedim. Çünkü tiyatro sahibi olmak büyük sorumluluk. Tiyatroyu devam ettirmek için ara sıra istemediğiniz oyunlar da sahneye koymak zorunda kalabilirsiniz. Bir de biz eski terbiye, kadrolu tiyatroyduk hep. Tiyatronun bir kadrosu vardı ve o kadroya göre oyun bulunurdu. Çünkü o kadroyu bir arada tutmak zorundaydınız. Hepsiyle arkadaş oluyorsunuz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER