Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile evleneceği sorularına cevap verdi

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın evleneceği iddiası üstüne meşhur komedyen sosyal ağ hesabından 'Haberim olursa evlenmem, evlensem haberim olur' demişti.

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile evleneceği sorularına cevap verdi

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın evleneceği iddiası üstüne meşhur komedyen sosyal ağ hesabından 'Haberim olursa evlenmem, evlensem haberim olur' demişti. Yılmaz muhabirlerin evlilik sorusunu yanıtladı...

Corona virüsünden korunmak için karantinayı birlikte geçiren Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın salgının ardındaki nikah masasına oturacağı iddia edilmişti. 2. Sayfa’da ortaya atılan sözde, karantinada 45 gündür birlikte olan çift, birbirlerini daha iyi tanıdı. İddialara kadar, Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde ekim ayından bu yandan aşk yaşadığı Serenay Sarıkaya’ya izdivaç teklifi etti ve 28 yaşındaki oyuncudan “Evet” cevabını aldı.
İddiaların peşinde Cem Yılmaz, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Yılmaz, “Haberim olursa evlenmem, evlensem haberim olur” ifadelerini kullandı. Cem Yılmaz önceki gün Etiler’de görüntülendi. Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı araçta bekleyen Yılmaz kameraları ayrım edince sinirlendi. Hakkında çıkan izdivaç iddiaları sorulunca, “Twitter’da paylaştım” dedi. Muhabirlerin evlilik var mı? sorusuna ise, “Olursa haberim olur” diye mizah yaptı. Koşar adım araca binen Serenay Sarıkaya ise izdivaç sorularına gülmekle yetindi.

Son güncelleme: 10:59 - 07.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER