Derviş İpek Ağustos ayını göze çarpan etti

Beyaz isimli single çalışmasıyla müzik dünyasına antre yapan genç şarkıcı Derviş İpek hayranlarına ve müzik severlere mesaj gönderdi: “Hit olacak şarkılarımın hepsi hazır.

Derviş İpek Ağustos ayını göze çarpan etti

Beyaz isimli single çalışmasıyla müzik dünyasına antre yapan genç şarkıcı Derviş İpek hayranlarına ve müzik severlere mesaj gönderdi: “Hit olacak şarkılarımın hepsi hazır. 5 şarkılık maxi single planlamamız sona ermek üzere. Ağustos ayında bomba gibi şarkılarımı sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyorum.”

17 Aralık 1991'de İskenderun'da doğan ve 2 yaşından itibaren ailesiyle birlikte Almanya Hannover'e yerleşen şarkıcı, Avrupa'da aldığı eğitimin yanı sıra Türkçe haricen Almanca, İngilizce ve Arapçayı üst düzeyde konuşuyor.

2014'te Almanya Lüneburg'ta düzenlenen güzellik yarışmasında eyalet güzeli seçilen Derviş İpek, o yıllardan itibaren adını duyurmaya başladı. Birçok meşhur markayla bu süreçte çalışmaya başlayan İpek, sosyal medyada bilhassa de Instagram'da büyük bir hayran kitlesine sahip.

Haftanın 5 günü spor yapan ve beslenmesine fazla uyarı eden şarkıcı, “Müzik yerine getirmek ve şarkı anlatmak benim içimde her zaman vardı. Müziğe olan tutkum ufak yaşlarda başladı. Müzik ayrıca kendimi ayrıca de duygularımı daha iyi açıklama etmeme tezgâhtar oluyor. aynı zamanda bu şart müzikteki yaratıcılığımı da geliştirmemi sağlıyor. Uzun bir süredir aldığım gitar derslerimin de müziğime katkı maddesi sağlayacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Geçtiğimiz aylarda ‘Beyaz' isimli birincil single çalışmasını pop ve yankı biçiminde müzik severlerle buluşturan İpek'in bu eserinin söz ve müziği Emre Kaya'ya ait, aranje ve düzenlemelerini ise Esad Fidan gerçekleştirdi.

MÜZİK HAYATIMIN AYRILMAZ BİR PARÇASI

Müziğin kendisi için hayatının ayrılmaz bir parçası olduğunu açıklayan Derviş İpek hayranlarına ise mesaj göndermeyi unutmadı. Her geçen gün birçok alanda teklifler aldığını gizlemeyen ve kitlesinin günden güne katlandığını ifade eden İpek, “Hit olacak şarkılarımın tümü hazırlanmış, beni en iyi şekilde sunacak görüşmelerimiz sürüyor. 5 şarkılık maxi single planlamamızı yapıyoruz. Ağustos ayında eserlerimi hayranlarımla ve müzik severlerle buluşturmayı planlıyorum.” diye konuştu.

Şu anda elinde çoğu laf ve müziği kendisine ait olan eserler olduğunu fakat temkinli hareket etmek istediğini ifade eden Derviş İpek, “Şarkı seçimlerimi ekibimle birlikte büyük bir özenle gerçekleştiriyorum. Müzik dünyasını sallayacak albümüm fazla yakında geliyor.” açıklamasında bulundu.

İpek, “Üretmiş olduğum şarkılarımın hafızalara kazınmasını ve akıllarda kalmasını temin etmek istiyorum. İsmimi marka haline getirmek istiyorum.” dedi. Çoğu öbür tarzda şarkı söyleyebildiğinin altını çizen Derviş İpek, asıl alanının ise Türkçe pop müzik olduğunu belirtti. İpek keza bir sonraki projesinde slow parçaların da yer alacağını açıkladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER