Diyarbakır Valisi Karaloğlu, yürütülen çalışmaları inceledi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir ile Bağlar Millet Bahçesi, Nevruz Park ve Fiskaya cam terasta devam eden çalışmaları inceledi.Yenişehir Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Karaloğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili personelden bilgi aldı.Karaloğlu, içerisinde cam.

Diyarbakır Valisi Karaloğlu, yürütülen çalışmaları inceledi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir ile Bağlar Millet Bahçesi, Nevruz Park ve Fiskaya cam terasta devam eden çalışmaları inceledi.

Yenişehir Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Karaloğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili personelden bilgi aldı.

Karaloğlu, içerisinde cami, 2 kütüphane, millet kıraathanesi, basketbol, voleybol, futbol sahası, tenis kortu, bisiklet ve yürüyüş yollarının bulunacağı Bağlar Millet Bahçesinde de incelemelerde bulunan Karaloğlu, Nevruz Park'taki çalışmaları denetledi.

Fiskaya'da İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'nın hazırladığı ve Diyarbakır Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylanan proje kapsamında yenilenen cam teras ve kafe inşaatını kontrol eden Karaloğlu, çalışmaların daha yeşil ve güzel Diyarbakır için yapıldığını söyledi.

Yemyeşil bir Diyarbakır için çalışmalarının süreceğini aktaran Karaloğlu, "Cam terasımızı yenileme çalışmalarında sona yaklaştık. Hevsel Bahçelerinin muhteşem manzarasına yakın zamanda buradan bakacağız. Sahip çıkmaya, korumaya devam edecek, Diyarbakırımızın çehresinin değişimine hep birlikte tanıklık edeceğiz." diye konuştu.

AA / Osman Bilgin - Son Dakika Haberleri Son dakika haberi... Diyarbakır merkezli 5 ilde terör örgütü PKKKCK'ya yönelik operasyonda 11 şüpheli yakalandı

Son dakika haberi... Diyarbakır merkezli 5 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 11 şüpheli yakalandı

Diyarbakır merkezli 5 ilde terör örgütü PKKKCK'ya yönelik operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı, silah ve patlayıcı yapımında kullanılan çok...

Diyarbakır merkezli 5 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı, silah ve patlayıcı yapımında kullanılan çok...

Genç kızın cinayet savunmasını güvenlik kamerası çökertti! Trafik tartışmasında vurmuş

Genç kızın cinayet savunmasını güvenlik kamerası çökertti! Trafik tartışmasında vurmuş

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER