Ebru Gündeş’in Evlilik Kararı Aldığı Gizemli Sevgilisinin Kimliği Ortaya Çıktı

Ebru Gündeş'in evlilik kararı aldığı gizemli sevgilisinin kimliği ortaya çıktı. Peki Ebru Gündeş kiminle sevgili?

Ebru Gündeş’in Evlilik Kararı Aldığı Gizemli Sevgilisinin Kimliği Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde bir süredir yeni bir aşk yaşadığı ve evlenmek istediği iddialarıyla gündeme gelen Ebru Gündeş’in hayatında kimin olduğu bilinmiyordu. Bir süredir merak edilen gizem sonunda çözüldü. Ebru Gündeş’in evlilik kararı aldığı gizemli sevgilisinin kimliği ortaya çıktı. Peki Ebru Gündeş kiminle sevgili? İşte merak edilen tüm detaylar;

4. Kez Nikah Masasına Oturacak

Bunca zamandır aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in evliliklerinde de yüzü gülmemişti. Son olarak Reza Zarrab’la evlenen ve eşinin dolandırıcı olduğu ortaya çıktıktan sonra boşanan ünlü şarkıcı aşka kapılarını kapatmadı ve yeniden evlilik kararı aldı.

Ebru Gündeş’in Evlilik Kararı Aldığı Gizemli Sevgilisinin Kimliği Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde yeniden evleneceği iddialarıyla gündeme gelen Ebru Gündeş’in gönlünü kendisinden 12 yaş küçük olan Murat Özdemir’le birlikte olduğu ortaya çıktı. Murat Özdemir’in Dubai merkezli yazılım ve savunma sanayisinde hizmet veren bir şirketin patronu olduğu öğrenildi. Kızının eğitimi için Dubai’de yaşayan Türkiye’ye sadece konserler için gelen Gündeş’in Özdemir’le arkadaş ortamında tanıtıştığı biliniyor.

Birbirlerine olan sevgi ve saygılarıyla tanınan çift, ilişkilerini evlilikle taçlandırmaya karar verdiklerini yakın çevrelerine duyurdu. Çiftin, romantik bir evlenme teklifi sonrasında mutluluklarına mutluluk kattıkları belirtildi.

Düğün Hazırlıkları Başladı

Türk müzik dünyasının ünlü isimlerinden Ebru Gündeş ve iş adamı Murat Özdemir, aşklarını evlilikle taçlandırmaya karar verdiler. Uzun süredir birlikte olan çiftin, ilişkilerini resmiyete dökmek için düğün hazırlıklarına başladığı iddia ediliyor.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, geçmiş ilişkilerinin ardından Murat Özdemir’le bulduğu mutluluğu her fırsatta dile getiriyor. Özdemir’in de Gündeş’e olan sevgisi ve desteği, çiftin birbirlerine olan bağlarını daha da güçlendirdiği konuşuluyor.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çiftinin evlilik kararı, hayranlarını da heyecanlandırdı. Sosyal medyada birçok kişi, çifte mutluluklar dileyerek güzel yorumlarını paylaşıyor. Çiftin düğün tarihi ve detayları merakla beklenirken, sevenleri Ebru Gündeş ve Murat Özdemir’in mutlu bir birliktelik sürdüreceğine inanıyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER