Erdoğan'ın "Bir gece ansızın gelebiliriz" çıkışı terör örgütü YPG'yi panikletti! ABD ve Rusya'ya çağrıda bulundular - Haberler

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin tepe isimlerinden teröristbaşı Nuri Mahmud, Türkiye'nin Suriye'deki olası yeni operasyonu hakkında örgütün yayın organına konuştu.ENDİŞENİN ARTTIĞI HER CÜMLESİNE YANSIDICumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın harekat sinyali son.

Erdoğan'ın

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin tepe isimlerinden teröristbaşı Nuri Mahmud, Türkiye'nin Suriye'deki olası yeni operasyonu hakkında örgütün yayın organına konuştu.

ENDİŞENİN ARTTIĞI HER CÜMLESİNE YANSIDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın harekat sinyali sonrası, örgüt içindeki korku ve endişenin arttığı her cümlesine yansıyan Mahmud, ABD ve Rusya'dan yardım istedi.

Erdoğan'ın 'Bir gece ansızın gelebiliriz' çıkışı terör örgütü YPG'yi panikletti! ABD ve Rusya'ya çağrıda bulundularYPG'nin tepe isimlerinden teröristbaşı Nuri Mahmud.

"HER GÜN TOP ATIŞLARI YAPILIYOR"

Uluslararası güçlerin olası harekata karşı çıkması gerektiğini belirten teröristbaşı, "Her gün Şehba, Tel Rıfat, Resulayn, Tel Temir, Şehba, Kamışlı, Kobani, Malikiye, Ayn İsa'ya yönelik zaten hava harekatları, obüs ve tank atışları yapılıyor" dedi.

ABD VE RUSYA'YA ÇAĞRI

Sözlerine "Günlük olarak SİHA'larla kadrolarımız hedef alınıyor. Şimdi daha geniş kapsamlı bir harekat planları var" şeklinde devam eden Nuri Mahmud; "Uluslararası güçler, ABD-Rusya garantörlüğünü yerine getirmelidir. Gerekirse Türkiye'ye 'dur' demelidir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Terör Örgütü Suriye PKK YPG Dünya Güncel Haberler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER