Ersin Korkut kimdir? Survivor Ersin Korkut nerede doğdu?

Ersin Korkut, 1977 yılında doğdu.

Ersin Korkut kimdir? Survivor Ersin Korkut nerede doğdu?
Ersin Korkut, 1977 yılında doğdu. İlk olarak Cem Yılmaz ile beraber reklama bulunan ve "Doktor Bu Ne?" repliği ile izleyicileri güldüren Ersin Korkut Survivor'da yarışıyor. Peki Ersin Korkut kimdir, nereli?

Yılmaz Erdoğan'ın dayısının oğlu olan Ersin Korkut'un hayatı BKM kadrosuna alması ile döndü. Cem Yılmaz ile oynadığı reklamlar baştan sona geniş kitleler göre tanınmaya başlanan Ersin Korkut en büyük çıkışını Fazla Güzel Hareketler Bunlar programı ile yaptı. İşte Ersin Korkut hakkında bilinmeyenler…

ERSİN KORKUT KİMDİR?

Ersin Korkut, 1977yılında, Hakkari'de dünyaya geldi. Babası köy hizmetlerinden emekli, annesi konut hanımıdır. 5 kardeştirler. İlk ve orta dereceli eğitimini Hakkari'de tamamladıktan sonra aynı şehirde bir süre taksi şöförü olarak çalışan Korkut, iş bulmak amacıyla1998 yılında İstanbul'a taşındı. Yılmaz Erdoğandayısının oğludur.
İstanbul'a geldiğinde bir iş bulmak için uğraşan ve gazete gördüğü ilanı değerlendirerek Merter semtinde yer alan bir pizza dükkanında bulaşıkçı olarak çalışmaya başlayan Korkut'un şansı, akrabası olan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın kendisini BKM kadrosuna alması ile döndü. BKM'de çeşitli işlerde ödev alan Korkut, Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak devir yaptığı sırada Yılmaz Erdoğan'dan izin alarak oyunda küçük bir rol alarak sahneye çıktı. Seyirciler kadar çok takdire değer ve bol bol alkışlanan Ersin Korkut, kendisine yeni kariyer olarak oyunculuğu seçti.

İlk olarak Cem Yılmaz ile beraber Doritos reklamlarında bulunan ve “Doktor Bu Ne?” repliği ile izleyicileri güldüren genç oyuncu, 2004 yılında, Sevinçli Halleradlı ufak T.V. serisi ile televizyon dünyasına adım attı.

2005 yılında, Yılmaz Erdoğan'ın yazan, yönetmen ve oyuncu olarak kadrosunda bulunduğu Organize İşler adlı sinema filminde rol alarak beyaz perde macerasına başlayan Korkut, 2007 yılında Şafak Sezer ile beraber Tanrısal Damacana ve 2009 yılında, bir Yılmaz Erdoğan filmi olan Şen Hayatfilmlerinde rol aldı.

Ersin Korkut, BKM göre hazırlanan eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın kadrosunda yer aldı.

FİLMOGRAFİ

Bir Demet Tiyatro

Organize İşler: 2005 (Film)

Tanrısal Damacana: 2007 (Film)

Neşe Saçan Hayat: 2009 (Film)

Fazla Filim Hareketler Bunlar: 2009 (Film)

Çok Güzel Hareketler Bunlar: Mayıs 2008 (Kanal D) Ersin rolünde

Tanrısal Damacana: Dracoola: 2011 (Film)

Işveren Mutlu Son İstiyor: 2014 (Film)

Bana Bir Şeyler Oluyor: 2003

İçimdeki Ses: 2015 (Film) Yılmaz rolünde

Ekşi Elmalar: 2016

Kolonya Cumhuriyeti: 2017

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı: 2019 (Film) Ersin

OYNADIĞI DİZİLER

Çocuklar Duymasın 2010 (Dizi) Atv

Galip Derviş 2013-2014 (Dizi) Kanal D

Bana Baba Dedi 2015 (Dizi) TV8

Geldim Gördüm Güldüm 2016 Show TV

YORUM EKLE