Selen Pınar Işık (Pucca) Evden Ayrıldı!

Ünlü oyuncu Selen Pınar Işık, Pucca karakterini oynamaktan tanınır. Sonunda evden ayrıldı! Detaylar için hemen tıklayın.

Selen Pınar Işık (Pucca) Evden Ayrıldı!

Kirasını ödeyememesiyle gündeme gelen yazar Selen Pınar Işık, ev sahibinin paylaştığı fotoğraflara göre evi kırıp döküp ayrıldı. Pucca olarak tanınan yazar, 16 ay boyunca kirasını eksik ya da hiç ödemediği için Türkiye gündeminde yer almıştı.

Evin Durumu ve Ev Sahibinden Açıklamalar


Evin Durumu ve Ev Sahibinden Açıklamalar

Evin sahibi Jale Tuncer, Pucca'nın evden çıktıktan sonra yaptığı ziyarette büyük bir şok yaşadığını paylaştı. Tuncer, Pucca'nın 19 ay boyunca kira ödemediğini iddia ederken, evdeki hasarları da sosyal medyadan duyurdu. Kiraların yanı sıra aidatların da ödenmediğini belirten ev sahibi, Pucca'nın evi kullanılamaz hale getirdiğini belirtti.

  • Kira ve aidat ödenmedi.
  • Çalışmayan beyaz eşyalar bulunuyor.
  • Dolap kapakları zarar görmüş.
  • Çıkartılmış prizler ve darbe almış kapılar var.
  • Akıllı ev sistemi devre dışı bırakılmış.
  • Evin sessizce terk edildiği belirtiliyor.

Jale Tuncer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Çok sevgili Pucca'dan geriye kalanlar. Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum. Fotoğrafların ve videoların evime verdiği zararların hepsini burada paylaşacağım." ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili Pucca'dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2024, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER