Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş 4

İSKENDERUN, HATAY (DHA) - SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILARHatay'ın İskenderun ilçesinde eski uzman çavuş Turgay Mert'in boğarak öldürdüğünü söylediği kızı Aleyna, oğlu Ahmet Ali Mert ve eşi Aynur Mert'in cenazeleri, otopsinin ardından yakınları tarafından memleketleri Osman.

Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş 4

İSKENDERUN, HATAY (DHA) - SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eski uzman çavuş Turgay Mert'in boğarak öldürdüğünü söylediği kızı Aleyna, oğlu Ahmet Ali Mert ve eşi Aynur Mert'in cenazeleri, otopsinin ardından yakınları tarafından memleketleri Osmaniye'ye getirildi. Cenazeler, ilk olarak Rahime Hatun Mahallesi'ndeki Aynur Mert'in babaevine götürüldü. Burada alınan helalliğin ardından Asri Mezarlık Camii'ne getirilen cenazeler, kılınan cenaze namazı sonrası belediye mezarlığında toprağa verildi.

Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş (4)Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş (4)Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş (4)Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş (4)Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş (4)

Demirören Haber Ajansı / Nuri Pir - Son Dakika Haberleri /beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER