Gökalp Tekmanlı Müzik Kariyeri İle Birlikte Sosyal Medya Alanında Başarısını Kanıtladı

Sosyal medya konusundaki başarısı ile gümdemde olan Gökalp Tekmanlı çıkardığı ve seslendirdiği şarkılar ile de dikkatleri üzerine çekti.

Gökalp Tekmanlı Müzik Kariyeri İle Birlikte Sosyal Medya Alanında Başarısını Kanıtladı

Sosyal medya alanında oldukça yoğun çalışan Gökalp Tekmanlı diğer yandan müzik konusunda kendini göstermeye devam ediyor. Arabesk alanında daha önce Canına Düşe Düşe şarkısı ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Gökalp Tekmanlı çok kısa sürede başarıyı yakalayan sanatçılar arasına da girmiştir. Gençlerin müzik alanında desteklenmesi konusunda düşüncelerini her seferinde belirten Gökalp Tekmanlı, “Müzik piyasayı rekabeti zor bir sektör. Fakat gençlere destek verildiğinde bu alanda yeteneği çok fazla olan kişi sayısını da görebiliriz. Özellikle de bizim için çok önemli olan arabesk müziğini desteklemek çok önemli. Genç arabeskçiler de desteği hak ediyor.” diyerek düşüncelerini aktarmıştır. 


Müzik alanındaki başarısını şu sıralar sosyal medya alanında gösteren Gökalp Tekmanlı oldukça yoğun bir çalışma temposuna sahip. Sosyal medya alanında birçok ödül ile de başarısını taçlandıran isim şimdilerde bu alanda kendini daha da geliştirmeye çalışıyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER