Gonca Vuslateri’den eşcinsellik üzerine: Ayrımcıyım evet

Oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabı üzerinden eşcinsellik üstüne çarpıcı ifadeler paylaştı.

Gonca Vuslateri’den eşcinsellik üzerine: Ayrımcıyım evet

Oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabı üzerinden eşcinsellik üstüne çarpıcı ifadeler paylaştı. Vuslateri çok konuşulacak satırlarına "Ayrımcıyım evet" sözleriyle başladı.

Karantina günleri başlamadan evvel müzik konusundaki yeteneklerini gözler önüne sermeye başlayan Gonca Vuslateri, kısa bir vakit önce söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan ‘Her Zaman Bi’Şey Yetkisiz’ adlı singleı çıkardı. Oyunculuk konusundaki yeteneklerini müzik sektöründe de belirten Gonca Vuslateri sosyal ağ hesabından gündeme sıkça gelen eşcinsellik konusu üstüne satırlar paylaştı.

Instagram hesabından uzunca bir metin paylaşan Vuslateri sözlerine ‘Ayrımcıyım evet’ diyerek başladı ve şunları yazdı:

*Ayrımcıyım evet. Eşcinselliğe aleyhinde meydana çıkan insanı sevemiyorum. Hayırlı uğurlu bir ayrımcılığım var.. Kadına düşman duyguları sevmediğim değin.. Bir Takım eşcinsellerin,özellikle göz önüne çıktıkları zamanlarda, kadınları azarlayarak konuşmalarının,kadınsı iç dünyaları ve inceliklerini anladıklarını çirkince göstermeye çalışanlarından bahsetmiyorum kuşkusuz .. Doğrusu insani olmayan her türlü şeyin karşısındayım.Bu da beni bir taraf yapar mı, kesinlikle.

*Dünyada bir çok eşcinsel çok iyi mesleklerde,mevkilerde .. bir kaç olağandışı tipin öne çıkıp eşcinselliği (öyle oldukları halde) aşağı bir katman,bir çapsız espri ve kadınları birli̧ağılık,erkekleri de potansiyel cinsel obje olarak sunmalarına sonuna kadar karşıysam..ve her zaman karşılarında beni bulacaklarını biliyorlarsa o kişiler.. aynı şeffaf bakış açısının içinde homofobik olan,cinsiyet ayrımcılığını “özgür düşünce” zanneden cılız fikirlere de karşıyım.

* İnsan inanı sevmelidir arkadaş. Bitti gitti. Hadi geçgüzel koku̧ olsun. Süre bu vakit. Kurtulamazsın bu gerçekten.. bedenler doğzihiņtan özgür!.. 2020 yılındayız. Kıçımıza çip takılarak gezmeye çeyrek kalmış.. ne diyorsun sen:) İnsan,ileri çağı kabul etmelidir. Şu lahza bunu yazarken White Lion – When The Children Cry çalıyor. Dünyayı çok seviyorum.. içindekileri kendimden bambaşka tutmam mümkün değil. Karantinada unutmadık. Burdayız birli̧kım !!!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER