Güvercin bugün neden yok? Güvercin yeni bölüm ne zaman yayınlanır?

Güvercin dizisinin bu akşamki yayın akışında yer almadığı görüldü.

Güvercin bugün neden yok? Güvercin yeni bölüm ne zaman yayınlanır?
Güvercin dizisinin bu akşamki yayın akışında yer almadığı görüldü. Güvercin dizisi izleyicileri ise bugün niçin olmadığını ve yeni bölüm tarihini merak etmeye başladı. Peki Güvercin bugün neden yok? Güvercin yeni bölümü ne süre yayınlanacak? Açıklama geldi mi?

Her hafta pazar akşamı ekranlara gelen Güvercin dizisinin yeni bölümü son olarak 15 Mart'ta yayınlanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda da yayınlanmayan dizinin bu akşamki yayınlama akışında da olmadığı ve yayın saatinde ‘Hoş Köylü' dizisinin tekrarı yer aldığı görüldü. Peki Güvercin dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

GÜVERCİN YENİ BÖLÜMÜ NE SÜRE?

Güvercin dizisi birçok dizide olduğu gibi corona virüsü nedeniyle çekimlerine ara verdiği varsayım ediliyor. Güvercin'in yeni bölümünün ne süre yayınlanacağına ilişkin devlete ait bir yorumlama hemen şimdi yapılmadı.

GÜVERCİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annesi İsmihan’ı yeni toprağa veren Kenan, hemen de kardeşi Ökkeş’i kaybetmesi gerçeğiyle karşı karşıyadır. Ökkeş’in durumu, parçalanma aşamasına gelmiş Cibranoğulları’nın bir araya gelmesini sağlasa da, bu birlik fazla da uzun sürmeyecektir. Nimet’in açtığı yeni belalar yüzünden aileyi acilen daha kuvvet ve acı günler beklemektedir. Kenan Zülüf’ün bütün yalvarmalarına karşın, bir Cibranoğlu olarak Ökkeş’i bıçaklayıp kaçan Murat’ın peşine düşmeye kararlıdır. Bugüne kadar hep ihtiyatlı olmayı seçen Kenan, yaşadığı acıyla büyük bir ikilem içinde kalacaktır. Antep’te kalmayı seçen İpek’in de Kenan konusunda umutları tükenmek üzeredir. Kenan’dan tüm malı mülkü üzerine aldığını ve geleceğini en ince ayrıntısına kadar garantilediğini düşünen Kevsa, öğrendiği gerçek karşısında hiç beklenmedik bir teklife evet diyecek; bu da yeni olayların başlangıcı olacaktır. Ailesine sahip çıkmak için onların başında olması gerektiğinin farkına varan Kenan, güç bir karar saptamak durumundadır.

13. Birim: Her şeye karşın yan yanlamasına!

Kenan artık Kevsa’nın yaptığı zalimliklere dayanamayıp, Zülüf’ün yanına olmayı seçmiştir. Zülüf ve Kenan, iki aile aralarında her yerde başlayan kan davasına rağmen yeniden alt yanadır. Nefise ve Celil’in verdiği yeni ifadelerle Zeliha’nın kısa zamanda cezaevinden çıkacağını bekleyen Zülüf ve ailesi Zeliha’dan fena bir haber alır. Zeliha yaşadığı travmanın etkisiyle, hayatına son verme noktasına gelmiştir.

Kenan annesinin hayatından endişe eden Zülüf için, tüm olanakları seferber ederek Zeliha’dan haber almaya ve onu kurtarmaya kararlıdır. Bütün taşlar yer başkalaştırmak üzeredir. Kenan’ın zekası ve öngörüsü tamamen gözaltına alınan Kevsa, cinayete azmettirmek suçuyla cezaevine girmek gerçeğiyle aleyhinde karşıya kalacaktır.

Ökkeş’in gönlü annesinin cezaevine girmesine razı olmasa da, gördüğü yeni gerçekler karşısında Kevsa’nın yaptıkları konusunda dili tutulur. Kevsa’nın yokluğunu fırsat haberdar olan Nimet, konakta olan yerini sağlamlaştırma hamlelerine devam eder. Ökkeş’i, kendisini çok sevdiğini düşündüğü Nimet’le ilgili engebeli sınavlar ve günler beklemektedir. Güçlü edinmek için Gaffur’un yanına olmayı seçen Müslüm yüzünden Bedir ve Gaffur’un karşı karşıya gelmesi lahza meslesidir.

Gaffur Bedir’in ailesine yaptıklarına rağmen gönlünden çıkaramadığı Kevsa’yı kurtarmak için bir şey yapıp yapmama ikileminde kalacaktır. Kenan, Zülüf’ün annesi ve ailesi için son gücüyle savaşırken hiç beklemediği bir haberle derinden sarsılır. Bu aldıkları haberle Zülüf ve Kenan’ı baştan engebeli ve acılı günler beklemektedir.

YORUM EKLE