Hacker’da kimler oynuyor? Konusu ve kadrosu…

Başrolünde Thor karateri ile dünya çapında üne kavuşan Chris Hemsworth’un yer aldığı suç, gerilim, aksiyon türündeki Hacker ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Hacker’da kimler oynuyor? Konusu ve kadrosu…

Başrolünde Thor karateri ile dünya çapında üne kavuşan Chris Hemsworth’un yer aldığı suç, gerilim, aksiyon türündeki Hacker ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 2015 yılında vizyona giren Hacker, sinema izleyicisiyle buluştuğu dönemde büyük ilgi gördü.

Ünlü yönetmen Michael Mann'ın yönettiği ‘Hacker' Siber suç dünyasının global çapta ele alan film, izinli bir mahkum ile onun Amerikalı ve Çinli ortaklarını merkezine alıyor.

HACKER  FİLMİ OYUNCU KADROSU

Filmin zengin oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Viola Davis, Tang Wei ve Wang Leehom yer alıyor. Filmin senaryosu ise Morgan Davis Foehl ve Michael Mann ikilisine ait.

HACKER FİLMİNİN KONUSU

İzinli olarak salıverilmiş bir suçlu olan Nicholas Hathaway (Chris Hemsworth) Amerikalı ve Çinli partnerleriyle birlikte büyük bir siber suç çetesini Chicago'dan Los Angeles, Hong Kong ve Jakarta'ya kadar uzanan üst düzey bir siber suç ağının karanlık yüzünü beyazperdeye taşıyan filmin yapımını ve yönetmenliğini Michael Mann üstleniyor.

Son güncelleme: 15:30 - 01.09.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER