Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 konusu ne, oyuncuları kimler?

Harry Potter serisinin son filmi olan Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1, iki bölüm halinde çekilen filmin ilk bölümü olma özelliği taşıyor.

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 konusu ne, oyuncuları kimler?

Harry Potter serisinin son filmi olan Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1, iki bölüm halinde çekilen filmin ilk bölümü olma özelliği taşıyor. Film Harry'nin hortkulukları bulup Voldemort'u öldürme çabasını anlatıyor.

HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI KONUSU NEDİR?

Sihir dünyası savaşta! Karanlık Lord iyice güç kazanırken iyiler de boş durmuyor. Yedinci yılında Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu`na dönmeyen Harry Potter, Dumbledore`un ona bıraktığı görevi tamamlamaya çalışıyor. Yanında -her zamanki gibi- Ron ve Hermione`yle, bir yandan Voldemort`tan ve onun Ölüm Yiyenler`inden kaçarken bir yandan da Hortuluk`ları yok etmek, Ölüm Yadigarları`nın sırrını keşfetmek zorunda olan Harry kendi geçmişiyle ilgili pek çok şey öğreniyor.

HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI OYUNCULARI KİMLER?

Filmin yönetmenliğini David Yates, senaristliğini Steve Kloves üstlenmiştir. Filmin oyuncu kadrosu Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Bonnie Wright, Matthew Lewis, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, Jason Isaacs, Gary Oldman, Alan Rickman, Fiona Shaw, Maggie Smith, Imelda Staunton, David Thewlis, Julie Walters, ve Emma Thompson’dır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER