Hatay’daki aile katliamında eşini ve 2 çocuğunu boğarak öldüren baba tutuklandı

İskenderun'un Denizciler Mahallesi'nde Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in (14) cansız bedenleri bulunmuş ve baş şüpheli olan baba Turgay Mert ise polisin düzenlediği operasyonla saklandığı adreste gözaltına alınmıştı.

Hatay’daki aile katliamında eşini ve 2 çocuğunu boğarak öldüren baba tutuklandı

İskenderun'un Denizciler Mahallesi'nde Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in (14) cansız bedenleri bulunmuş ve baş şüpheli olan baba Turgay Mert ise polisin düzenlediği operasyonla saklandığı adreste gözaltına alınmıştı. Olay günü, önce eşi Aynur ve oğlu Ahmet Ali'yi boğarak öldürdüğünü anlatan Turgay Mert'in, okulda olan kızı Aleyna'yı beklediğini, eve geldiğinde onu da boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Hatay'da evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğuyla ilgili gözaltına alınan baba tutuklandı

TUTUKLANDI

Şüpheli baba Turgay Mert'in, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. İskenderun Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

ARKASINDA 7 SAYFALIK MEKTUP BIRAKTI

Turgay Mert'in ifadesinde, eşi ve çocuklarıyla sorununu olmadığını, onlara bakacak kimse olamayacağı düşüncesiyle öldürdüğünü ve Osmaniye'de hap içerek intihara kalkıştığını söylediği öğrenildi. Mert'in cinayeti işlediği evine 7 sayfalık not bıraktığı, notta meslekte mobbing gördüğü için psikolojisinin bozuk olduğunu bu yüzden bunalıma girdiğini yazdığı öğrenildi.

Hatay'da evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğuyla ilgili gözaltına alınan baba tutuklandı

Hatay'da evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğuyla ilgili gözaltına alınan baba tutuklandı

Hatay'daki aile katliamında şüpheli olarak aranan baba, eşini ve iki çocuğunu öldürdüğünü itiraf ettiHatay'daki aile katliamında şüpheli olarak aranan baba, eşini ve iki çocuğunu öldürdüğünü itiraf etti Hatay'daki aile katliamında eşini ve 2 çocuğunu boğarak öldüren baba tutuklandıHatay'daki aile katliamında eşini ve 2 çocuğunu boğarak öldüren baba tutuklandıHatay'daki aile katliamında eşini ve 2 çocuğunu boğarak öldüren baba tutuklandıHatay'daki aile katliamında eşini ve 2 çocuğunu boğarak öldüren baba tutuklandı

Hatay'daki aile katliamında eşini ve 2 çocuğunu boğarak öldüren baba tutuklandıAA / Burak Milli - Son Dakika Haberleri Polisten kaçmak için elini direksiyondan çekip havaya ateş açan şahıs kaza yaparak öldü

Polisten kaçmak için elini direksiyondan çekip havaya ateş açan şahıs kaza yaparak öldü

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER