İnci Tanelerinin Konusu: Gerçek Mi? Yoksa Uyarlama Mı?

Dizinin meraklıları için "İnci Taneleri konusu nedir, uyarlama mı yoksa gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?" sorularının yanıtlarını bir araya getirdik. İşte, detayları sizler için derledik...

İnci Tanelerinin Konusu: Gerçek Mi? Yoksa Uyarlama Mı?

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, geçen akşam ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Başrollerini Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı İnci Taneleri konusu ilgilileri tarafından araştırılıyor. Dizinin meraklıları için “İnci Taneleri konusu nedir, uyarlama mı yoksa gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?” sorularının yanıtlarını bir araya getirdik. İşte, detayları sizler için derledik…

İnci Taneleri dizisi 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle izleyicilerin beğenisine sunuldu. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturmakta. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı İnci Tanelerinde, Hazar Ergüçlü de Dilber isimli bir pavyon dansçısını oynuyor. Peki, İnci Taneleri konusu gerçek hikayeden mi uyarlanmış olabilir mi? İşte, Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin konusu derlemesi yazının devamında ye alıyor.

İnci Tanelerinin Konusu

 

Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem karakteri, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişiyor. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında artık tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmeyi istiyordur.

Lakin Azem’in unuttuğu bir şey zamandır; Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiştir. Artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar konu olmuştur.

İnci Taneleri dizisi uyarlama ya da gerçek bir hikaye değildir. Dizinin senaryosu tamamen Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkmıştır. Dizi tamamen Yılmaz Erdoğan’ın hayal dünyasından şekillenmiştir.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER