Işın Karaca: İyileşiyoruz güzel ülkem

Konut karantinası günlerinin başında corona virüsü tehlikesini yeterince önemsemediği yönünde ağır eleştirilere maruz kalan şarkıcı Işın Karaca, bunun dürüst olmadığını yaptığı paylaşımlarla ortaya koymuş ve ardından da sokaktaki insan görüntülerini paylaşarak tepk.

Işın Karaca: İyileşiyoruz güzel ülkem

Konut karantinası günlerinin başında corona virüsü tehlikesini yeterince önemsemediği yönünde ağır eleştirilere maruz kalan şarkıcı Işın Karaca, bunun dürüst olmadığını yaptığı paylaşımlarla ortaya koymuş ve ardından da sokaktaki insan görüntülerini paylaşarak tepkisini dile getirmişti. Karaca dün yaptığı paylaşımla bu defa süreçle ilgili kendisini keyiflendiren bir gelişmeyi paylaştı.

Ev karantinası günlerini sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte geçiren şarkıcı Işın Karaca, salgın başladığı sıralarda yurt dışı tatilinden dönmüş ve kendisini karantinaya almadığı yönünde eleştiriler almıştı. Karaca hakkında çıkan haberleri yalanladıktan daha sonra bu kere süreç boyunca kendisini rahatsız eden görüntüleri paylaşmış ve karantina kurallarına uymayan insanları eleştirmişti.

‘HA ÇABA HOŞ ÜLKEMİZİN GÜZEL İNSANLARI’

Işın Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla bu defa kendisini ümitlendiren bir gelişmeyi takipçileriyle paylaştı. Afiyet Bakanı Fahrettin Koca’nın her gün yaptığı salgının seyrine dair olan paylaşımını sayfasına taşıyan Karaca, başta iyileşen hasta sayısının vaka sayısını geçmesi haberini şu sözlerle aktardı:

“Ha gayret hoş ülkemizin güzel insanları… artık iyileşme göstermeye başladık. Şükürler olsun. Bütün sağlıkcılarımızı içten gelen tebrik ediyorum… İyileşiyoruz güzel ülkem. Sevdiklerimize kavuşmaya eksik kaldı.. Tedbiri elden bırakmıyoruz… mecburiyeti olmayanlar. Lütfen #evdekal”

İLGİLİ HABERIşın Karaca'nın kızı Mia'dan sokaktakilere fırça
Son güncelleme: 10:29 - 27.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER