Işın Karaca rakamları görür görmez çılgına döndü!

Şarkıcı Işın Karaca, parayla ‘En çok dinlenenler’ listesine girenlere kılıcını çekti ve alev püskürdü: "Çakallar sizi bari müziğin haysiyetini bozmasaydınız!" Işın Karaca, para karşılığında müzik listelerinde zirveye çıkanlara verdi veriştirdi… Ünlü sanatçı, .

Işın Karaca rakamları görür görmez çılgına döndü!

Şarkıcı Işın Karaca, parayla ‘En çok dinlenenler’ listesine girenlere kılıcını çekti ve alev püskürdü: "Çakallar sizi bari müziğin haysiyetini bozmasaydınız!"

Işın Karaca, para karşılığında müzik listelerinde zirveye çıkanlara verdi veriştirdi… Ünlü sanatçı, geçtiğimiz yıl müzik ve video platformu olan YouTube’daki tıklanmaların sahte olduğunu söylemişti.

O dönem hedefindeki isimler; Reynmen lakaplı fenomen Yusuf Aktaş ile genç şarkıcı Aleyna Tilki’ydi. Karaca, son olarak Apple’ın müzik uygulaması olan İTunes’in, ‘en fazla dinlenenler’ listesine parayla girenleri eleştirdi.

Tepkisini Instagram’dan dile getiren şarkıcı, “2 bin TL ver. İlk 10’a gir. Bana hala hileli rekabet değil demeye devam. Çakallar sizi. Hiç Olmazsa müziğin haysiyetini bozmasaydınız” dedi.

VAKTİNİ SEVGİLİSİYLE GEÇİRİYOR

Karaca, sosyal ağ hesabından yaşananlara tepki gösterirken bir yana da sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte süre geçiriyor. Onunla birlikte karantina günlerini neşe saçan ışık halkası getirmeye çalışan Karaca yakınlarında keşfettikleri bir yer hakkında paylaşımda bulundu ve otel gerçekleştirmek için çıkartılan yangınlara da göndermede bulunduğu şu satırları yazdı:

“Bugün öyle hoş bir yer keşfettik fakat canımla beraber. Asla adres vermiyoruz. Arkası orman, önü akvaryum gibi deniz! Mazallah birileri yangın çıkartır da otel olur diye… Şaka bi yana, fazla güzel saatler geçirdik.. keşifçi ruhun her zaman bizi böyle güzel yerlere sürüklesin sevgilim”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER